Sådan Lærer Du At Stå På Skøjte

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Stå På Skøjte
Sådan Lærer Du At Stå På Skøjte

Video: Sådan Lærer Du At Stå På Skøjte

Video: Sådan Lærer Du At Stå På Skøjte
Video: Aftenhygge på vores villavej med rulleskøjter u0026 løbehjul 🛴 🌅😀👏 2023, November
Anonim

For de fleste ikke-professionelle skiløbere, som regel unge og bare ønsker at køre på dem, betragtes skøjteløb som den ideelle mulighed for at opfylde en hemmelig drøm. Da de fleste ikke bare vil stå på ski, for eksempel i skoven, men vil ride med brisen, ned fra bjergtoppe eller tage løb fra stejle spring.

Sådan lærer du at stå på skøjte
Sådan lærer du at stå på skøjte

Er det nødvendigt

  • -stå på ski;
  • -sne;
  • -Instruktør

Instruktioner

Trin 1

I begyndelsen af at lære at skate anbefales det ikke at kaste stængerne som regel i tilfælde, hvor du har brug for at bestige et bjerg. Til dette er det bedst for en nybegynder skiløber at bruge skistave til at opretholde balance og kaste deres egen vægt på dem, hvis det er nødvendigt. Derefter skal skiløberen løfte hoveddelen af kroppen til en bestemt højde, mens han kaster pindene langt foran ham for ikke at falde. Således vil vinklen mellem polerne og jordoverfladen være ret stor for en vellykket overførsel af din egen kropsvægt til polerne og fortsættelsen af bevægelsen.

Trin 2

I fremtiden skal hænder med skistave holdes tæt på ansigtet og sprede albuerne let i forskellige ender. Jo kortere afstanden til din krop er fra dine hænder med skistave, jo lettere er det for dig at skifte kropsvægt. Derefter vil bevægelseshastigheden også øges.

Så har du brug for en masse styrke og energi, da skøjteløbet er meget udmattende i hele kroppen.

Trin 3

Det er meget vigtigt at vælge de rigtige skistave. Skistængerne bør ikke være længere end din hage, og de skal heller ikke være højere end din overlæbe, når du overfører hele din kropsvægt til ski. At lære at skate korrekt vil kræve fremragende forberedelse af forskellige muskelgrupper. Bortset fra det skader færdigheder fra andre sportsdiscipliner heller ikke. Først og fremmest skal du prøve at gøre alt for at nå dit eget mål. Hvis du kan overvinde alle forhindringer af hensyn til din elskede drøm - at stå på ski hurtigt og smukt, så vil du helt sikkert give dig en fremragende figur og fremragende stemning.

Anbefalede: