Sådan Lærer Du At Skøjte

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Skøjte
Sådan Lærer Du At Skøjte

Video: Sådan Lærer Du At Skøjte

Video: Sådan Lærer Du At Skøjte
Video: Skudafvikling 2023, December
Anonim

Spinning i kunstskøjteløb er et meget almindeligt element, der fortryller publikum med dets skønhed. Det er bedst at lære denne teknik under opsyn af en erfaren træner, der kan få øje på og rette dine fejl. Hvis du beslutter at lære at skate på egen hånd, skal du i det mindste bede en ven om at tage backup af dig, da skøjteløb uden forsikring kan føre til kvæstelser.

Sådan lærer du at skøjte
Sådan lærer du at skøjte

Instruktioner

Trin 1

Inden du træner for at udføre et mere eller mindre vanskeligt element, skal du lære at holde din balance på isen godt, accelerere, vende rundt og bremse. Det er godt, hvis du kender flere måder at komme rundt på (de såkaldte "trin").

Trin 2

Begynd at lære at dreje på plads uden overclocking. Først skal du slappe af og bringe dine arme til brystet. Læn dig på ydersiden af din skøjte. Sæt dig lidt ned, og skub derefter foden mod ribbenet, du læner dig på. Opnå et ret godt og selvsikker spin på plads, inden du går videre til det sværere spin på farten.

Trin 3

Hvis du vil lære at dreje på skøjter uden at stoppe bevægelsen, som professionelle skatere, skal du huske, at hver af de fremtrædende faser i et element er vigtig her, nemlig: tilgang, indrejse, rotation selv og exit.

Trin 4

Start med at øve en flydende tilgang til elementet. For nybegynderatleter anbefales det at bevæge sig fremad og udad, hvor skøjtemærkerne danner en ufuldstændig cirkel med uret. Når du nærmer dig, er det vigtigt at have en glat glidning og vedligeholde din kropsholdning, så rotationen viser sig at være naturlig, og din forberedelse til elementet er ikke synlig.

Trin 5

Indtastningen er det vigtigste og sværeste trin i elementet, da det vil være ret nemt at holde rotationen, hvis den udføres korrekt. Når du kommer ind, skal du ændre retningen for din bevægelse lidt i den modsatte retning, det vil sige, hvis du bevæger dig med uret, skal du begynde at bevæge dig glat mod den. Samtidig er det vigtigt at holde benet, som du vil læne dig under rotation, bøjet indtil det øjeblik, indtil du begynder at dreje støt. Drive-in spin oprettes ved at skubbe benet inden det starter og derefter svinge den frie arm og ben.

Trin 6

Det er vigtigt at bevare din krops position under rotationsfasen. Hvis du beslutter dig for at udføre "sluge" -elementet, så stol på hele skøjtelængden, og hvis du laver en "top" - kun på dens forreste del.

Trin 7

For at glat afslutte rotationen og ikke falde, er det nødvendigt at foretage en god exit med den tidligere afgruppering. Gør det modsatte af, hvad du gjorde, da du kom ind, dvs. spred dine arme og det frie ben til siderne, bøj dit støtteben lidt - dette reducerer hastigheden og giver dig stabilitet. Skift nu dit ben - læn dig på det, der var frit før, og skub med det andet ben. Hvis du gjorde alt korrekt, vil rotationen vise sig ved inerti, du vil være i stand til glat at komme ind og ud af dette element, og din bevægelse på isen ser ud til at være samlet og harmonisk.

Anbefalede: