Sådan Vælger Du En Skidragt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Skidragt
Sådan Vælger Du En Skidragt

Video: Sådan Vælger Du En Skidragt

Video: Sådan Vælger Du En Skidragt
Video: Sådan vælger du den rigtige skihjelm - Skisport.dk 2024, Kan
Anonim

Skiløb er en meget populær sport og udendørs aktivitet for tusinder af mennesker rundt om i verden. Men inden du går ud på banen, skal du vælge de rigtige ski og dragter. Sidstnævnte skal opfylde flere vigtige parametre.

Sådan vælger du en skidragt
Sådan vælger du en skidragt

Instruktioner

Trin 1

Vælg dit første lag tøj klogt. Dybest set skal du først tage godt termisk undertøj på, der holder dig varm i lang tid. Dette trin skal tilgås ansvarligt. Den skal være lavet af syntetiske materialer med en speciel struktur. Ud over at holde på varmen fjerner termisk undertøj fugt og opretholder derved termoregulering. I intet tilfælde skal du ikke skimme på valget af dette lag linned, da almindeligt bomuldstøj ikke bevarer så meget varme. Dette gør ridning ubehagelig og endda sundhedsskadelig.

Trin 2

Vælg et andet lag til dig selv. De skal være godt isolerende tøj. Få en dejlig strikket sweater. Fleece tøj til skiløbere er også velegnet. Overvej selvfølgelig dine økonomiske muligheder. Uanset hvad det er, er det andet lag nødvendigt for effektivt at fjerne fugt fra legemsoverfladen og opretholde varmen.

Trin 3

Vælg det tredje lag til skiløb. Køb en jakke og bukser, der er lavet af vindtæt stof. Det skal beskytte dig godt mod vind og sne. Dette lag er også nødvendigt for at fjerne fugt indefra. Du kan selvfølgelig klare dig med de bukser og en jakke, du allerede har til vintervejr. Men det er usandsynligt, at de er tilpasset til kørsel på stejle snehældninger i koldt vejr.

Trin 4

Vær opmærksom på dragtens dampgennemtrængelighed. Dette er en indikator for, hvor meget vand han kan passere om dagen. Spørg også sælgerne i specialbutikken om vandtætheden i den dragt, du kan lide. Jo mere fugt det kan modstå, før det bliver vådt, jo bedre. Det vil sige, prøv at vælge det tøj, som disse parametre vil være højere for.

Trin 5

Sørg også for, at sømmene på skidragten er godt tapede. Hvor meget du kan bruge det afhænger af denne indikator. Jo bedre sømme er lavet, jo længere vil du være i stand til at ride uden frygt for at rive din dragt.

Anbefalede: