Sådan Vælger Du En Kvalitets Skidragt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Kvalitets Skidragt
Sådan Vælger Du En Kvalitets Skidragt

Video: Sådan Vælger Du En Kvalitets Skidragt

Video: Sådan Vælger Du En Kvalitets Skidragt
Video: Sådan vælger du den rigtige dyne og pude 2024, Kan
Anonim

Valget af en skidragt er en ansvarlig forretning. Sportsbeklædning skal opfylde en række egenskaber, der giver dig mulighed for at nyde turen uden ubehag. Producenter tilbyder et bredt udvalg afhængigt af priskategori og købers individuelle ønsker.

Stå på ski
Stå på ski

Grundlæggende detaljer

De teknologiske træk ved en skidragt inkluderer typen af stof, øvre beskyttende belægning, fyldstof og membranegenskaber. Vær opmærksom på foringen, som skal have god varmeisolering og hurtigt afvise fugt. Den bedste mulighed for isolering er Thinsulate dunfyldning.

Membranen i en skidragt betragtes som en af de vigtigste komponenter og skal have evnen til at frastøde akkumuleret fugt. For begyndere atleter er vandmodstand med egenskaber, der ikke overstiger 3500 mm, ideel. Hvis du er fan af aktiv skiløb, skal du købe tøj, der er vandtæt til mindst 20.000 mm. Membranens unikke struktur fører ikke til dannelse af unødvendige folder, er elastisk og afviser effektivt snavs.

Yderligere Information

Omhyggeligt limede sømme, ergonomi, komfortable lynlåse, en hætte, der kan justeres i to plan, handsker, solbriller, specielle manchetter på ærmerne - alt dette er en yderligere bekræftelse af den høje kvalitet af skidragten. Korrekt montering giver dig mulighed for at vælge den perfekte pasform til de anatomiske træk i din krop. Når du tager en jakke og bukser på for første gang, så prøv at efterligne de bevægelser, du normalt ville gøre under skøjteløb. Ubehag vil indikere, at du skal ændre størrelsen eller vælge en anden producent.

Hvor kan man få det?

Du kan købe en skidragt både på Internettet og i en specialbutik. Priserne i sportssegmentet er brede. Beslut derfor på forhånd om omkostningerne og formålet med dit køb. Det er bedre at henvende sig direkte til en professionel konsulent, der ikke kun giver vejledning i forskellige mærker, men også giver værdifuld rådgivning om pleje af sportsbeklædning.

Anbefalede: