Sådan Vælger Du Langrend

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du Langrend
Sådan Vælger Du Langrend

Video: Sådan Vælger Du Langrend

Video: Sådan Vælger Du Langrend
Video: How to pick the right skis | Cross Country Ski | SkatePro.com 2024, Kan
Anonim

Hvis du har brug for specielt forberedte spor eller udstyrede pister for at gå i alpint skiløb, så for langrend har du kun brug for sne og dit ønske. Det er ikke svært at vælge langrend ved at kende de finesser, som vi nu vil fortælle dig om.

Sådan vælger du langrend
Sådan vælger du langrend

Instruktioner

Trin 1

Beslut hvordan og hvor du vil ride. Hvis du er en aktiv rytter og skal sætte hastighedsrekorder, skal du vælge langrendski fra Sport-gruppen (ROSSIGNOL Carbon Combi, ATOMIC S: 5 Combi, FISCHER LS Combi). For dem, der bruger langrendski til fods for deres fornøjelse, er ski fra Fitness-gruppen egnede, de mest populære modeller i denne gruppe er: FISCHER SL Summit Crown, TISA Sport Step, ATOMIC T: 5 Classic 3D-Grip, dette er det bedste valg til både pris og kvalitet. For turister, der foretrækker jomfruelig sne, kan vi anbefale Touring-gruppen - ATOMIC T: 7 Classic 3D-Grip 59, MADSHUS Pellestova Multigrip E +, ROSSIGNOL Tempo Tour AR. Modellerne i denne gruppe er bredere end resten.

Trin 2

Vælg din kørestil - traditionel klassisk eller gratis skøjteløb. Skistilen afhænger meget af sporet. For en klassisk er en almindelig skispor velegnet, til en skøjteløb er der behov for et bredt, tampet spor. De ski, der bruges til disse stilarter, er forskellige - skøjter er 15 centimeter kortere, tyngdepunktet forskydes fremad, tåen er bredere. Imidlertid producerer nogle virksomheder universelle langrendski, der passer til både "klassikere" og dem, der foretrækker skøjteløb.

Trin 3

Materiale. Alle moderne ski til voksne er kun fremstillet af glasfiber - dette letter valget i høj grad. De eneste undtagelser er ski fra Junior-gruppen til børn og nogle dyre modeller med træindsatser. Plastski har gjort det muligt at forlænge skisesæsonen - du kan stå på ski ved kølige temperaturer. Derudover bliver plastski ikke våde, overfladen deformeres ikke og "krøller" ikke som træski. Produktionsteknologien til dyre modeller er nøjagtig den samme som for billigere, de bruger bare dyrere materialer.

Anbefalede: