Sådan Langrend

Indholdsfortegnelse:

Sådan Langrend
Sådan Langrend

Video: Sådan Langrend

Video: Langrend klassisk stil og fortolkning 2022, December
Anonim

Langrend er det generelle navn for alle langrendski. De kan være træ eller plastik, designet til klassisk rejse, til skøjteløb eller kombineret. De adskiller sig i længde og stivhed, geometri og glideflade.

Klassisk træk
Klassisk træk

Instruktioner

Trin 1

Lej ski for at komme i gang. Udlejningstjenesten giver dig mulighed for at prøve forskellige modeller af langrendski før du går i butikken for at købe dine egne. Vælg moderne ski til din vægt: jo tungere du er, jo stivere og længere skal de være. For begyndere tilrådes det at vælge ski svarende til deres højde. På disse er det lettere at lære klassisk løb og skøjteløb. Pinde skal være skulderlængde. Støvler - i størrelse, eksklusive afskæring af varme sokker.

Ridge kursus
Ridge kursus

Trin 2

Gå en tur til den nærmeste park eller stadion. Skiløb på skisportsstederne er dog meget sjovere. Skisporet er lagt på dem på forhånd, sneen rulles med specielle maskiner. Bump og buske forstyrrer ikke, pinde falder ikke i sneen, sporet er ikke fyldt.

Trin 3

For at lære klassisk skiløb skal du træde på banen, så skiene er parallelle med hinanden. Skub af med pinde og start med at glide, og skub desuden af ​​med det ene ben. Fortsæt derefter med at rulle, skubbe skiftevis med dine fødder. Glem ikke kæberne: Tag den venstre køre fremad med den højre ski samtidigt med den venstre - højre. Skift din kropsvægt med hvert trin fra det ene ben til det andet, vip din torso lidt fremad.

Trin 4

For at starte skøjteløb skal du huske dine fødderes bevægelser, når du skøjter. Sæt skiene i et sildeben skiftevis, tegne bogstavet V. Skub sneen af ​​med indersiden af ​​skien, overfør din kropsvægt til glideskien. Gentag derefter den samme bevægelse på det andet ben. Begynd at lære at skate uden pinde, og gradvist øge vinklen på skitrækningen til siden. Efter at have mestret færdigheden skal du forbinde push-off med pinde i en rytme, der er i overensstemmelse med benets arbejde.

Trin 5

Når du har mestret begge stilarter, skal du selv bestemme, hvilken der er tættere på dig. For en klassisk stil, køb en klassisk hakeski designet til den med en længde på 20-25 cm højere end din højde. Til skøjteløb skal du købe specielle "skate" ski: de er kortere end normalt med 15-20 cm, har et fremad forskudt tyngdepunkt og højere stivhed. For elskere af begge skiløbstyper sælges universelle langrendski med gennemsnitlige egenskaber.

Populær af emne.