Hvordan Man Klæder Sig Til Langrend

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Klæder Sig Til Langrend
Hvordan Man Klæder Sig Til Langrend
Video: Hvordan Man Klæder Sig Til Langrend
Video: Hvordan man korrekt sætter TRIM på HORSE positionen af martingale ELIMINATED GUM Horses Equine 2023, Februar
Anonim

Når du går på en skitur, skal du tænke grundigt over dit tøj. Det skal være smukt, behageligt og, hvad der er særlig vigtigt, holde det varmt og forhindre overophedning. Skimp ikke på udstyr - komfortable ting af høj kvalitet hjælper dig i koldt vejr og varer i mere end en sæson.

Hvordan man klæder sig til langrend
Hvordan man klæder sig til langrend

Er det nødvendigt

  • - termisk undertøj
  • - termiske sokker
  • - sweater;
  • - overalls;
  • - sportshandsker eller vanter
  • - hat;
  • - buff.

Instruktioner

Trin 1

Den vigtigste regel for alle, der er interesserede i vintersport, er lag-for-lag-princippet om tøj. Tre lag ting er designet til at give normal termoregulering, varme og beskytte mod frost og vind.

Trin 2

Det første lag tættest på kroppen er moderne termisk undertøj. Det er meget mere praktisk end bomuld - fibrene i stoffet absorberer sved og tørrer øjeblikkeligt uden at afkøle huden eller forårsage unødvendige gener. Vælg en sweatshirt med en rund halsudskæring og lange ærmer, og suppler den med lange leggings. Der er modeller til mænd og kvinder - de adskiller sig i størrelse og nogle anatomiske nuancer. Køb ikke undertøj, der er for stramt - det kan forstyrre den normale blodcirkulation.

Trin 3

For at stå på ski i meget koldt eller blæsende vejr, skal du tilføje endnu et lag udstyr. Tag en varm termisk skjorte på og beskårne strømpebukser. Du kan trække en tynd uldtrøje over den. Vælg ikke for voluminøse modeller - det er ubelejligt at bevæge sig i dem. Fuldfør outfit med en vindtæt jumpsuit eller en kombination af polstrede bukser og en jakke.

Trin 4

Glem ikke dine fødder. Den bedste mulighed er lange termiske sokker, der beskytter anklen og en del af underbenet. Hvis et par ikke er nok, skal du sætte to på. Sørg for, at sokkerne ikke klemmer dine fødder, ellers fryser dine fødder hurtigt.

Trin 5

Når du vælger en hat, skal du være opmærksom på den model, der dækker ørerne. Hvis du ikke kan finde en passende hat, skal du supplere den eksisterende med et varmt bandage eller hovedtelefoner. Pas også på dit ansigt. For at beskytte halsen, hagen og nakken er der specielle enheder - buffs. De bæres normalt af snowboardere, men for langrendsløbere vil buff'en være en fremragende beskyttelse.

Trin 6

Det sidste men meget vigtige tilbehør er handsker. Regelmæssige langrendshandsker kan virke for tynde for dig. En fremragende udvej er at sætte to par på én gang eller vælge specielle dobbeltmodeller, der giver dig mulighed for at justere antallet af lag. Hvis dine hænder bliver kolde, skal du købe dobbelt-lags sportsvanter eller skihandsker.

Populær af emne.