Hvordan Man Klæder Sig Til En Indendørs Skøjtebane

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Klæder Sig Til En Indendørs Skøjtebane
Hvordan Man Klæder Sig Til En Indendørs Skøjtebane

Video: Hvordan Man Klæder Sig Til En Indendørs Skøjtebane

Video: Hvordan Man Klæder Sig Til En Indendørs Skøjtebane
Video: Indendørs skøjtebane med ægte is 2023, December
Anonim

Kunstskøjteløb er en yndlingssport og tidsfordriv for mange mennesker. Der er noget attraktivt ved denne fritid. For kun at tænke på skiløb og et godt humør på banen, skal du vælge det rigtige udstyr.

Hvordan man klæder sig til en indendørs skøjtebane
Hvordan man klæder sig til en indendørs skøjtebane

Er det nødvendigt

Varmt eller tyndt uldundertøj, sportstøj, handsker, varme sokker

Instruktioner

Trin 1

Når du rejser til en indendørs skøjtebane, skal du kontrollere temperaturen der. Skøjtebanerne kan være meget kolde om vinteren, så dressing skal være den samme som en udendørs skøjtebane, afhængigt af vejret. Mens skøjtebanerne i store sportscentre er meget varme. Der kører nogle besøgende i lette, kortærmede T-shirts.

Trin 2

Forbered dine skøjter og covers. Glem ikke reglerne for pleje af dem. Snør skøjterne tæt nok, så benet sidder godt fast. Når det er sagt, skal du ikke overdrive det. På den indendørs skøjtebane bæres skøjter på en varm uldsok.

Trin 3

Giv præference til termisk undertøj. Det tillader huden at trække vejret og samler ikke overskydende fugt. Du kan også bære en skildpadde i nylon og tynd uldstrik under overtøjet. Uld undertøj er meget behageligt. uld i sig selv er et hygroskopisk, absorberende, varmt materiale. Derudover bliver uldens helbredende egenskaber dine beskyttere mod fald og skader på rinken.

Trin 4

Den optimale type tøj til en indendørs skøjtebane er behageligt udstyr, der ikke begrænser bevægelse og ikke distraherer fra hovedaktiviteten. Vælg en varm sportsdragt. Det er godt, hvis det har vandafvisende egenskaber. Det kan være stramt, men begrænser ikke bevægelser, leggings, jeans osv. Du kan ride i nederdele, kjoler og shorts. Det vigtigste er, at du ikke fryser eller overophedes. Når du vælger bukser, skal du følge den grundlæggende regel: de bør ikke være for lange og brede for ikke at falde på skøjten.

Trin 5

Sørg for at medbringe handsker. De er muligvis ikke så varme som til udendørs ridning, men de er vigtige. I tilfælde af et muligt fald beskytter de dine hænder. Du kan tage luffer med dig. Men et tørklæde, især et langt, er bedre at ikke tage. Dette er farligt. Det kan forårsage personskade ved at ødelægge din tur til banen.

Anbefalede: