Hvordan Man Vælger Alpine Ski

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Alpine Ski
Hvordan Man Vælger Alpine Ski

Video: Hvordan Man Vælger Alpine Ski

Video: Hvordan Man Vælger Alpine Ski
Video: 360° Video Südtirol Saslong slope - FIS SKI World Cup Downhill Val Gardena 2024, Kan
Anonim

Alpint skiløb bliver mere og mere populært hvert år. En nybegynder, der beslutter at tage denne vidunderlige sport i brug, lejer ski for første gang. Lejepersonalet vælger udstyret til dig baseret på din erfaring, vægt og højde. Brug af lejet udstyr gør det muligt at bestemme producenten af udstyret og kørestilen. Men endelig kommer den glade dag, når du beslutter dig for at købe dit første eget sæt ski, hvordan vælger du alpine ski selv?

Hvordan man vælger alpine ski
Hvordan man vælger alpine ski

Instruktioner

Trin 1

Rostovka. Da du stadig er nybegynder, omend en avanceret, skal du købe ski til skiløb på udstyrede spor, deres længde skal være 5-10 centimeter kortere end din højde. Hvis du kunne lide en bestemt model, angiver producenten størrelsen på deres længder. Stol på det faktum, at de korteste er til en person, der vejer 50 kg, og de længste er til en person, der vejer under 100 kg. På baggrund af dette skal du vælge længden på ski. Overvej kun, at hvis du er højere end gennemsnittet, skal du tage en længere ski, hvis den er lavere, så tag en kortere.

Trin 2

Sidecut-radius. Forskellige skiløb - freestyle, freeride eller initial, "plov" og kræver forskellige bredder på ski. Radiusen af deres sidecut vil fortælle dig, hvor de er mere passende. Hvis ski har en stor radius af sidecut, vil de være mere stabile i sving med store buer med en lille radius - i hyppige konjugerede sving.

Trin 3

Blødhed. En skis længdeblødhed eller fleksibilitet betyder også noget - bløde ski er mere lydige, hvorfor de anbefales til begyndere. For at finde ud af, hvor blødt et givet par ski er, skal du forbinde dem med glidende overflader og klemme i midten, jo mindre kræfter skal du bruge på dette, jo blødere er ski. Med en skarp presning skal skiene gøre en kedelig pop - det er en af måderne til at kontrollere deres kvalitet på samme tid.

Trin 4

Ski bredde. Jo bredere ski, jo mere løs sne er de designet til. Hvis du vil manøvrere i pisterne, skal du vælge udskærings- eller slalomski, som har en stor udskæring og en lav vinklet tå. For dem der elsker at stå på ski på jomfruelig jord eller "pulver", har du brug for ski med en høj bøjet tå og næsten ingen "talje".

Trin 5

Kanty. Kontroller, at de er glat monteret i fiberglasoverfladen på ski, anbring dem på en plan overflade, mens skien skal være plan uden at svinge fra kant til kant.

Anbefalede: