Sådan Får Du Lettelse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Lettelse
Sådan Får Du Lettelse

Video: Sådan Får Du Lettelse

Video: Sådan Får Du Lettelse
Video: Sådan fungerer en M32-katamaran 2024, Kan
Anonim

En smuk nødhjælpskrop er ikke kun en drøm for professionelle atleter, men også om næsten alle, der besøger gymnastiksalen. Det er imidlertid meget sværere at opnå en klar tegning af muskler end at opbygge deres masse. For korrekt "tørring" er ikke kun regelmæssig motion vigtig, men også visse diætbegrænsninger.

Sådan får du lettelse
Sådan får du lettelse

Instruktioner

Trin 1

Rådfør dig med eksperter. Før du fortsætter med "tørring", skal du sørge for at aftale med en endokrinolog. Hvis du har en kronisk sygdom, skal du også finde ud af, om en særlig diæt kombineret med anstrengende træning vil forværre sygdommen eller forværre din tilstand. En prøvemenu samt en træningsplan skal udarbejdes med en erfaren træner. Husk, at uafhængige, ukontrollerede forsøg på at "tørre" kan føre til alvorlige helbredsproblemer.

Trin 2

Skift din diæt. Hvis du stræber efter at skabe en smuk kropslindring, bliver du nødt til at tage en diæt. Husk dog, at intensiteten af dine træningsprogrammer skal forblive den samme. Kroppen får ikke nok kulhydrater fra mad og trækker energi indefra og brænder subkutant fedt. Reducer mængden af fedt og kulhydrater i din diæt gradvist over 2-3 uger, mens du øger mængden af proteinfødevarer. Husk, at "nedbrud" er uacceptabelt: alkohol, konfekture, bagværk, dåse, næringsmiddel, pølser og pølser kan ophæve din indsats. Spis mere fedtfattig hytteost, æg (proteiner er især nyttige), frisk frugt og grøntsager. Fisk skal være til stede i den daglige menu, der indeholder omega-3 fedtstoffer, som bidrager til vægttab og normaliserer fedtstofskiftet.

Trin 3

Brug specielle tilsætningsstoffer. Med deres hjælp er det lettere for kroppen at opretholde en høj metabolisk hastighed. Så kartinin fremskynder processen med at forbrænde fedt, samtidig med at det hjælper med at opretholde muskelvolumen. Derudover øger dette tillæg testosteronhormonniveauet. Koffein fremmer eliminering af overskydende væske fra kroppen. Grøn te og dens ekstrakt har samme virkning. Vær forsigtig, når du tager kosttilskud - den gennemsnitlige daglige dosis bør diskuteres med en specialist.

Trin 4

Byg din træning i et cirkulært mønster. Dens essens er at bevæge sig fra motion til motion næsten uden afbrydelse. Det er nødvendigt at udføre 15-20 gentagelser pr. Sæt, så det er værd at reducere vægten, der løftes. Hvis du har en diæt med lavt kulhydratindhold, vil det være tilstrækkeligt at udføre en fuld træningscyklus en eller to gange. Men hvis du under træning føler dig overanstrengt eller en kraftig forværring af velvære, skal du straks stoppe med at træne.

Anbefalede: