Sådan Gør Du Push-ups

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Push-ups
Sådan Gør Du Push-ups

Video: Sådan Gør Du Push-ups

Video: Sådan Gør Du Push-ups
Video: Идеальные Отжимания - Делайте их правильно! 2024, Kan
Anonim

I dag er der mange måder at forbedre din fysiske tilstand og udvikle dine muskler. En af de mest enkle og demokratiske betragtes som push-ups fra gulvet. Det kan bruges til at udvikle styrke, udholdenhed og få muskelmasse. Mange drenge konkurrerer i push-ups siden barndommen. Det er sandt, at få mennesker tænker på, hvordan man gør push-ups til et effektivt træningsredskab.

Push-ups er et effektivt værktøj for en atlet
Push-ups er et effektivt værktøj for en atlet

Er det nødvendigt

Lav vandret bænk, bælte med vægte

Instruktioner

Trin 1

Som nævnt tidligere er push-ups fængslede med deres enkelhed. Praktisk talt kræves der ikke yderligere udstyr til effektiv træning. Imidlertid vil deres anvendelse øge træningseffekten betydeligt. Fra et atletisk synspunkt er push-ups det modsatte af bænkpressen. De giver dig mulighed for at diversificere træningen af vægtløftere betydeligt. Det vigtigste ved træning er deres regelmæssighed. Femten til tyve minutter om dagen er nok.

Trin 2

En regelmæssig push-up (med kroppen parallelt med den) er en fremragende øvelse til de midterste brystmuskler. Biceps og rygmuskler er også involveret. Denne træning skal bestå af 5-6 sæt med 15-20 reps hver.

Trin 3

Øvre bryst træning kræver en regelmæssig lav bænk. Placer dine fødder på bænken, så de er 40-50 cm fra gulvet. Hovedet skal næsten røre gulvet. Fra denne startposition skal du returnere kroppen til en position parallelt med gulvet (se billede).

Træning af de øvre brystmuskler
Træning af de øvre brystmuskler

Trin 4

For at træne pressen, sænke brystmuskulaturen og tilbage gennem push-ups skal du bruge to bænke og vægte (gummierede pandekager eller et bælte med vægte). Vi lægger benene på den ene bænk, hænderne på den anden, så triceps og underarme er spændte. Derefter sænkes og hæver vi kroppen som vist på figuren.

Anbefalede: