Sådan Gør Du Ryggen Fleksibel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Ryggen Fleksibel
Sådan Gør Du Ryggen Fleksibel

Video: Sådan Gør Du Ryggen Fleksibel

Video: ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! Узнав это СЕКРЕТ, ты никогда не выбросишь пластиковую бутылку! 2022, December
Anonim

Rygsøjlens fleksibilitet er en indikator for kroppens ungdommelighed. Så de tænker i øst. Og de tænker ikke forgæves, fordi fleksibilitet betyder god bevægelighed i leddene, som altid har været iboende i en ung krop.

Sådan gør du ryggen fleksibel
Sådan gør du ryggen fleksibel

Instruktioner

Trin 1

I dag kan ikke alle mennesker, selv i en ung alder, prale af fleksibiliteten i ryggen. Årsagen er fysisk inaktivitet. Personen begyndte at gå mindre og sidde mere - i skolen og på arbejde og derhjemme og i et teater eller en restaurant. En stillesiddende livsstil fører til et tab af fleksibilitet og som følge heraf overvægt, ødemer, edderkopper.

Trin 2

Hovedbelastningen i menneskekroppen er på ryggen, så det er meget vigtigt at gøre ryggen fleksibel. Til dette er der specielle øvelser designet med en afbalanceret belastning og rettet mod at forbedre ledbåndens elasticitet og ledmobilitet. Men du skal udføre disse øvelser regelmæssigt, ellers forringes fleksibiliteten over tid.

Trin 3

Ideelt set skal strækning af rygmusklerne udføres fra 13-14 år, ellers begynder fleksibiliteten at aftage allerede i denne alder.

Trin 4

Tilbage Fleksibilitet Øvelser Øvelsesintensiteten skal kontrolleres. Kun en let muskelspænding skal mærkes. Sid på en stol med ryggen, fødderne skal nå gulvet. Sæt dine fødder på gulvet, knæene sammen. Læn dig fremad og læg dine hænder rundt om stolens forben. Med dine skuldre afslappede og dine armemuskler spændte, træk din krop lidt ned. Ret denne position i 20-30 sekunder. Gentag en gang til.

Trin 5

Drejninger. Stig langsomt op fra stolen. Derefter skal du strække din hals ud og sidde på en stol med lige ryggen. Uden at bevæge dine hofter, drej din overkrop til venstre og tag fat i stolens bagside med begge hænder. Drej hovedet til venstre og se bag ryggen.

Trin 6

Drej kroppen forsigtigt endnu længere mod venstre, hjælp med venstre hånd, mens du ikke spænder skuldre og nakke. Du skal føle musklerne strække sig på begge sider af din torso. Vær opmærksom på dine hofter - de skal ikke bevæge sig. Bliv i denne position i 20-3 sekunder. Gør det samme til højre side, og gentag derefter øvelserne igen.

Populær af emne.