Sådan Slipper Du For Fedtfoldninger På Ryggen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du For Fedtfoldninger På Ryggen
Sådan Slipper Du For Fedtfoldninger På Ryggen

Video: Sådan Slipper Du For Fedtfoldninger På Ryggen

Video: Sådan Slipper Du For Fedtfoldninger På Ryggen
Video: Hvorfor gør det ondt i ryggen og hvordan går det væk? 2023, November
Anonim

Grimme fede folder på ryggen forstyrrer både mænd og kvinder. Der er mange grunde til dette problem, men du kan bekæmpe enhver af dem. Løsningerne kan være forskellige, din opgave er at være vedholdende. Du skal ikke kun tabe fedt, men også opbygge muskler, så din ryg ikke ser tynd ud og din hud ikke synker.

Sådan slipper du for fedtfoldninger på ryggen
Sådan slipper du for fedtfoldninger på ryggen

Er det nødvendigt

  • - brøkmåltider
  • - vandret bjælke
  • - fitball.

Instruktioner

Trin 1

Bliv undersøgt af en endokrinolog. Denne type fedme omtales ofte som "kortison" fedme. Det kan være nok for dig at sænke dine blodkortisolniveauer, så fedt i problemområder forsvinder alene.

Trin 2

Forsøg ikke at slippe af med fedt i et bestemt område ved at udføre øvelser for den muskelgruppe. Fedt fordeles mere eller mindre jævnt under huden, og du bliver nødt til at slippe af med det helt.

Trin 3

Reducer dit daglige kalorieindtag med 10-15%. I kombination med motion giver dette dig mulighed for med sikkerhed at reducere kropsfedt.

Trin 4

Forøg antallet af måltider. Mindre portioner absorberes af kroppen mere effektivt og omdannes lettere til kinetisk energi. De kalorier, som leveren ikke har tid til at behandle, omdannes til en energireserve til en "regnvejrsdag", dvs. til fedtceller.

Trin 5

Prøv at holde næringsværdien af alle måltider omtrent den samme hele dagen. Kulhydrater skal sejre om morgenen, øg procentdelen af proteinfødevarer tættere på natten.

Trin 6

Start fysisk aktivitet med løb. Regelmæssig jogging i et moderat tempo starter processen med at forbrænde fedt i din krop. Forsøg ikke at løbe hurtigt, det er bedre at løbe længe nok.

Trin 7

Giv ikke op med at løbe om vinteren. Træning i kulde har den bedste fedtforbrændingseffekt, da kroppen også bruger kalorier på opvarmning.

Trin 8

Sørg for at medtage fitball-hyperextensions i dit træningsprogram. En ustabil støtte vil tvinge selv de mindste og dybeste muskler, som er inaktive under normale forhold, til at engagere sig i arbejde.

Trin 9

Lig på din mave på en stor fitball, din ryg og ben skal danne en lige linje, hvile tæerne på gulvet. Løft dine hænder til hovedet. Læn dig langsomt fremad for at føle rygmusklerne strække sig, løft derefter din krop forsigtigt og bøj dig i lænden. Gentag så mange gange som muligt.

Trin 10

Pull-ups er den bedste øvelse for dine rygmuskler. Det er velegnet til både mænd og kvinder. Alle muskler i ryggen såvel som arme og bryst fungerer på samme tid.

Trin 11

Tag fat i stangen lidt bredere end dine skuldre, med dine håndflader vendt væk fra dig. Læg dine skulderblade lidt sammen, træk dine kernemuskler sammen, og træk din torso opad og forsøg at røre ved stangen med din hage. Jo bredere håndfladerne er placeret på stangen, jo højere belastning på rygmusklerne.

Anbefalede: