Sådan Reduceres Hofte Størrelse Med Træning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reduceres Hofte Størrelse Med Træning
Sådan Reduceres Hofte Størrelse Med Træning
Anonim

Du kan reducere hoftevolumenet ved hjælp af øvelser som "Sakse", "Svingben", "Lunges" osv. En god effekt kan opnås fra squats, især hvis de udføres med vægte.

øvelser for at reducere hoftevolumenet
øvelser for at reducere hoftevolumenet

Instruktioner

Trin 1

Sandsynligvis er der ikke en eneste kvinde, der ville være tilfreds med sin figur. Nogen ønsker at korrigere brystets form, nogen er utilfredse med størrelsen på taljen, men for nogen er hovedproblemet fulde hofter. Du kan reducere deres volumen og gøre din bagdel slankere og passe ved hjælp af specielle øvelser.

Trin 2

Den mest effektive øvelse, der findes i dag, er bensvingninger. Gå på knæene, hvil dine lige arme på gulvet og tag dit lige ben tilbage. Begynd at løfte det lige over baglinjen. Dette giver dig mulighed for at arbejde ikke kun hofterne, men også gluteus maximus muskel. Når du har gennemført tre sæt på 20 gange for hvert ben, skal du tage en pause og begynde at svinge dine ben til siden. Denne øvelse kan udføres mens du står, det vigtigste er at sikre, at musklerne er helt spændte. Og glem ikke at trække strømpen.

Trin 3

En god træning til modellering af de indre lår er regelmæssige squats. Du kan i høj grad forbedre effekten, hvis du squat med vægte. Placer vægtstangsskiven på dine skuldre, og hold den med dine hænder og begynd at sidde på huk. Til at begynde med skal du ikke squatke for dybt: så snart dine hofter er i en position parallelt med gulvet, skal du begynde at bevæge dig op. Lav tre sæt med 10 reps.

Trin 4

En sjov øvelse, der aktiverer lårmusklerne godt, er forbundet med at bevæge sig over gulvet på balderne. Sid på gulvet, stræk ryggen, stræk armene foran dig og begynd at bevæge dig fremad, skiftevis bevæge højre og venstre bagdel. Efter at have nået slutningen af afstanden på samme måde, gå tilbage. Gentag 5-10 gange.

Trin 5

Kom på knæene, hvil armene udstrakte på gulvet og sænk langsomt din bagdel ned på gulvet, først i den ene retning og derefter i den anden retning. Gentag 10-20 gange. Du kan fjerne overskydende fedt fra taljeområdet og stramme hofterne ved hjælp af en sådan øvelse, noget der ligner den forrige: lig på ryggen, spred dine arme i forskellige retninger, bøj dine knæ. Begynd nu at sænke knæene langsomt til venstre og forsøge at røre dem til gulvet, men riv ikke dine hænder og ryggen fra gulvet. Gentag den anden vej.

Trin 6

Øvelse "Lunges" giver et meget godt resultat og kan reducere volumenet af hofter og balder betydeligt. Stå lige op med din venstre fod foran dig. Sæt dit højre ben lidt tilbage. Spring nu ud med dit venstre ben fremad, bøj dit knæ i en 90 ° vinkel. Gør 15-20 gange og skift ben. Du kan forbedre effekten, hvis du træner med vægte.

Trin 7

Den velkendte øvelse "Sakse" har en god effekt på mavemusklerne, men hvis du ikke ligger på gulvet, men læner dig mod gulvet med armene bøjet ved albuerne, kan du træne dine lårmuskler godt. Den eneste betingelse er at krydse dine ben og hæve dem lidt over gulvet.

Anbefalede: