Hvordan Man Krymper Maven

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Krymper Maven
Hvordan Man Krymper Maven
Video: Hvordan Man Krymper Maven
Video: Урок 1 - о Maven 2023, Februar
Anonim

En flad mave og en tynd talje ser altid attraktiv og smuk ud, men ikke alle har den figur, de gerne vil have. Men for at opnå det ønskede resultat og reducere maven er det muligt, bare gør en lille indsats.

Hvordan man krymper maven
Hvordan man krymper maven

Instruktioner

Trin 1

Ingen træning kan hjælpe, hvis du ikke overholder korrekt ernæring. Du behøver ikke gå på diæt, bare afbalancere din diæt. Til morgenmad skal du koge et blødkogt æg, hvis du er vant til at spise sammen med brød, skal du udskifte det med diætbrød. Til frokost kan du spise fisk eller kylling, der tidligere har adskilt det fra huden. Til en snack på eftermiddagen kan du nyde en salat med friske grøntsager eller frugter. I første omgang skal du bruge olivenolie til dressing og i det andet yoghurt med lavt fedtindhold. Middagen skal være let, men nærende, så bønner eller kålgryderet er den bedste mulighed for det. Hvis du virkelig vil have noget sødt, skal du ikke benægte dig selv dette, det vigtigste er ikke at overdrive det med en portion.

Trin 2

Identificer sunde fødevarer for dig selv. For mennesker med den første blodgruppe er kød nyttigt undtagen svinekød, ananas, boghvede og fisk og skaldyr. Hvis du har en anden blodgruppe, så spis paprika, hvedeprodukter, jordnødde- og majsolie. Med den tredje blodgruppe skal du tilføje gærede mælkeprodukter, æg og fisk til din kost. Spis ostemasse (tofu), torskelever, kaninkød, nødder og fedtfattige oste, hvis du har blodtype 4.

Trin 3

Du kan ikke undvære fysisk aktivitet. Den bedste øvelse til at styrke dine mavemuskler er at svinge mavemusklerne. Denne øvelse kan fortyndes ved at vride torsoen og bøje fremad-bagud-venstre-højre. For at være mere effektiv skal du træne om morgenen på tom mave eller 2-3 timer efter at have spist. Til at begynde med skal du gentage øvelsen 20 gange og med hver uge øge belastningen og antallet af tilgange.

Trin 4

Ud over at holde dine mavemuskler i form, skal du også forbrænde overskydende fedt. Det er ikke nødvendigt at cykle eller lave aerobic for dette, det er nok at dreje bøjlen flere gange om dagen. Dit yndlings-tv-show er startet? Stå foran tv'et, drej rammen og nyd at se.

Trin 5

Tag et kontrastbruser - det hjælper ikke kun med at forbrænde fedt, men fjerner også toksiner fra kroppen. Efter vandprocedurer, masser med en anti-cellulitecreme på maven, og de tabte kilo vender bestemt ikke tilbage til dig.

Populær af emne.