Sådan Forbedres Udholdenhed

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbedres Udholdenhed
Sådan Forbedres Udholdenhed

Video: Sådan Forbedres Udholdenhed

Video: Sådan Forbedres Udholdenhed
Video: SER KVINDELANDSHOLDET TÆVE RUSLAND! 2024, Kan
Anonim

Udholdenhed er en persons evne til at modstå fysisk anstrengelse og muskeltræthed under kraftig fysisk aktivitet. Babyer fødes ikke hårdføre, denne evne dannes ved langvarig træning.

Sådan forbedres udholdenhed
Sådan forbedres udholdenhed

Instruktioner

Trin 1

Den enkleste udholdenhedsøvelse er hoppetov. Denne øvelse hjælper med at udvikle næsten alle muskler. Det tilrådes at udføre spring hver dag og gradvist bringe dem op til hundrede til hundrede og tredive pr. Minut.

Trin 2

I vintervejr skal du sørge for at stå på ski i mindst en time om dagen. Skiløb har en gavnlig virkning på luftvejene. Evnen til at trække vejret korrekt er meget vigtig i al træning.

Trin 3

Kør lange afstande. I dette tilfælde er det bedre at køre langsomt. Dette er den bedste øvelse til at opbygge generel udholdenhed og til at styrke åndedræts- og hjerte-kar-systemerne. Når afstanden er tilbagelagt, anbefales det ikke at drikke et stykke tid.

Trin 4

Svømning betragtes af mange for at være den mest effektive øvelse til at udvikle udholdenhed. Denne sport udvikler harmonisk næsten alle muskelgrupper.

Trin 5

At gå og gå på stedet er meget vigtige øvelser i alle faser af træningen. Lange gåture er den bedste måde at opnå generel fitness på. Udfør at gå ved at stå på en gymnastikbænk og ned fra den til gulvet. Det tilrådes at gentage øvelsen mange gange. Lav en mave- eller armopvarmning mellem træningsblokke.

Trin 6

Efter at have mestret de enkleste øvelser, gå videre til push-ups. Forøg gradvis antallet af tryk til det maksimale.

Trin 7

Det vil være rart, hvis du tilmelder dig en slags sportsafdeling. Enhver gruppes fysiske aktivitet er meget nyttig til at udvikle udholdenhed.

Anbefalede: