Sådan Fjernes Hurtigt En Mave

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Hurtigt En Mave
Sådan Fjernes Hurtigt En Mave
Anonim

En voluminøs mave kan forekomme på grund af udseende af internt og subkutant fedt på grund af svækkelse af mavemusklerne eller på grund af forkert tarmfunktion. For hurtigt at slippe af med maven skal du løse alle problemerne på én gang. De der. begynde at spise sunde fødevarer, undgå overspisning og motion regelmæssigt.

Sådan fjernes hurtigt en mave
Sådan fjernes hurtigt en mave

Er det nødvendigt

  • - fødevarer, der forbedrer tarmens bevægelighed
  • - kefir;
  • - køligt kogt (mineral) vand
  • - olivenolie eller linolie
  • - fitnessbold.

Instruktioner

Trin 1

Gendan tarmfunktion. For at gøre dette skal du spise mad, der hjælper med at rense kroppen. Disse omfatter havregryn, pærer, urter, æbler, svesker, figner, courgette, tomater, agurker. Spis disse fødevarer dagligt, og der vil ikke være nogen problemer med afføring. Inden du går i seng, skal du drikke et glas fedtfattig kefir, dette vil også hjælpe med at forbedre peristaltikken.

Mange grøntsager forbedrer tarmens bevægelighed
Mange grøntsager forbedrer tarmens bevægelighed

Trin 2

Drik et glas køligt, kogt (mineral) vand før hvert måltid. 2-3 gange om ugen før morgenmaden, spis en spiseskefuld olivenolie eller hørfrøolie. Brug en lavement eller afføringsmiddel te en gang om ugen. Brug ikke disse metoder for ofte, da dette kan føre til uønskede ændringer i tarmfunktionen.

Trin 3

Spis fornuftigt. Beregn antallet af kalorier, du forbrænder på en dag, og prøv at overholde denne norm. Undgå tunge middage, spis i stedet frugt, drik fedtfattig kefir eller tomatjuice. Gå ikke på diæter, efter dem vender vægten meget hurtigt tilbage. Du bør tabe dig med maksimalt 1-1,5 kg om ugen.

Trin 4

Undgå mad med højt kalorieindhold. Disse inkluderer karamel, sukker, animalsk fedt, røget kød, mayonnaise. Spis ikke fastfood, der er praktisk talt ingen nyttige stoffer i den, og skaden fra brugen er kolossal.

Trin 5

Træn regelmæssigt, kun med hjælp kan du tone dine mave muskler. Lig på gulvet og læg dine fødder på væggen med dine skinneben parallelt med gulvet. Hold dine hænder bag hovedet. Løft din torso så højt som muligt fra gulvet på en optælling, to - hold den i denne position, med tre - vend tilbage til startpositionen. I en lektion skal du gennemføre 5-10 sæt med 20 øvelser.

Trin 6

Lig på en plan overflade, løft langsomt dine ben op, indtil de er vinkelrette på gulvet. Hold denne position i 5 sekunder, og sænk derefter benene langsomt. Lig med ryggen på fitnessbolden. Løft din torso, indtil vinklen mellem den og gulvet er 30 grader. Læn dig derefter tilbage, bøj 15-20 grader i forhold til gulvet. Det er meget vigtigt ikke at hæve din torso for højt. Hvis den ikke hæves 30, men 40-50 grader fra gulvet, vil hovedbelastningen være på hofterne og ikke på maven.

Fitnessbolden hjælper dig med at skabe den perfekte figur
Fitnessbolden hjælper dig med at skabe den perfekte figur

Trin 7

Gå dagligt. Gå mindst fem kilometer for at slippe af med maven så hurtigt som muligt. Det ser for mange ud til, at gå giver minimale resultater, men i virkeligheden er det ikke. Walking er en af de mest effektive maveøvelser.

Anbefalede: