Sådan Fjernes En Mands Mave Hurtigt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Mands Mave Hurtigt
Sådan Fjernes En Mands Mave Hurtigt
Video: Sådan Fjernes En Mands Mave Hurtigt
Video: 5 УДИВИТЕЛЬНЫХ ЖИЗНЕННЫХ ХАКОВ # 2 2023, Februar
Anonim

En stor mave er et af de mest besværlige problemer for mænd. At slippe af med det tager vedholdenhed og tid nok. Der er dog små tricks til at fjerne maven så hurtigt som muligt.

Sådan fjernes en mands mave hurtigt
Sådan fjernes en mands mave hurtigt

Instruktioner

Trin 1

Sæt dig selv et mål. Du skal tydeligt vide, hvor mange ekstra kilo du vil tabe, og hvordan du vil se ud. Måske vil du bare have en lille og flad mave eller en hævet og hård mave. Skriv det hele ned på et stykke papir, og hæng det op, så det altid er i syne.

Trin 2

Gennemgå din diæt. Undgå overspisning, begynd at spise oftere, men i små portioner. Reguler mængden af ​​indkommende næringsstoffer: mængden af ​​proteiner pr. Dag bør ikke overstige 1 g pr. Kropsvægt, kulhydrater - 3-4 g. Fedtstoffer i kosten skal være til stede i et minimum.

Trin 3

Undgå at bruge personlige køretøjer. Kom rundt i byen til fods eller på cykel. Dette hjælper dig med at forbrænde flere kalorier og forbedre dit stofskifte. Jog om morgenen og aftenen, når det er muligt.

Trin 4

Begynd at udøve dine mavemuskler. Du kan tilmelde dig et motionscenter, men hvis du sætter pris på personlig tid og penge, skal du træne derhjemme. Den enkleste øvelse er at ligge på ryggen, lægge hænderne bag hovedet og begynde at hæve kroppen, kun spænde mavemusklerne og derefter sænke den til startpositionen. Du skal øge antallet af gentagelser dagligt. Lav mindst 3 sæt, 30 til 100 reps hver.

Trin 5

Glem ikke at træne de laterale mavemuskler. For at gøre dette kan du udføre vridning, mens du løfter kroppen eller roterer til siderne, stående eller siddende. Du skal også fokusere på den nederste del af pressen: udfør løft af lige ben til kroppen, hængende fra baren eller liggende på ryggen.

Trin 6

Tage ud at svømme. Det toner alle muskler, normaliserer stofskiftet, hvilket helt sikkert vil påvirke udseendet af din mave. Klasserne skal dog være intense med forskellige svømningstyper.

Populær af emne.