Sådan Løber Du Ordentligt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Løber Du Ordentligt
Sådan Løber Du Ordentligt

Video: Sådan Løber Du Ordentligt

Video: Sådan Løber Du Ordentligt
Video: Sådan reparerer du et toilet, der løber 2024, April
Anonim

Løb er en fantastisk måde at forbedre sundheden på, tone kroppen op, slippe af med depression og udvikle alle muskler. Samtidig kan forkert jogging føre til træthed og smerte og i nogle tilfælde til alvorlig skade og som et resultat af afvisning af denne vidunderlige type aerob træning.

Sådan løber du ordentligt
Sådan løber du ordentligt

Instruktioner

Trin 1

Varm op inden du løber. Hvis en opvarmning for meget unge kan være ukritisk, selvom det ikke generer dem at varme muskler og led op, er det fra en alder af 25 bydende nødvendigt at varme op for ikke at komme til skade. Samtidig bør opvarmningen ikke være for lang og anspændt, gå til stadionet med et hurtigt skridt, strække, aktivt vinker med armene, dreje din torso, og vi kan antage, at du har klare varmingen.

Trin 2

Der er to hovedmåder at løbe - kraftig intervaljogging og lang jogging. Alle vælger en type baseret på deres egne præferencer. Interval giver dig mulighed for at tabe flere kalorier på kortere tid, jogging tager længere tid, men det er velegnet til folk, der ikke kun vil forbrænde fedt, men også slappe af.

Trin 3

Du skal jogge med en sådan hastighed, at din puls er i kardiozonen, det vil sige, at den er i området 60 til 70 procent af den maksimale frekvens. I dette tilfælde skal jogging vare mindst 40 minutter, først derefter nedbrydes fedtet.

Trin 4

Med interval træning skifter du mellem hvile, medium træning og maksimal træning. Alle vælger intervallerne for sig selv, men generelt kan følgende ordning foreslås - 100 meter kører med maksimal hastighed, 100 meter løber, 100 meter går.

Trin 5

Mens du løber, er det meget vigtigt at opretholde ensartet vejrtrækning, løbe med en lige ryg, bøje lidt fremad, hænderne skal gå i et plan vinkelret på kroppen.

Trin 6

Hvis du begynder at løbe, skal du begynde at spise efter din nye livsstil. Faktum er, at løb tvinger kroppen til at bruge meget mere kalorier, og hvis der ikke er tilstrækkelig ernæring, begynder udtømning af kroppen hurtigt. I stedet for at føle dig friskere og stærkere, som mange artikler, der forherliger aerob træning, lover, kan du tværtimod opleve en konstant sammenbrud. I intet tilfælde skal du kombinere jogging og diæt med lavt kalorieindhold, du skal spise sund, men højt kalorieindhold.

Anbefalede: