Sådan Forlænges Dine Arme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forlænges Dine Arme
Sådan Forlænges Dine Arme

Video: Sådan Forlænges Dine Arme

Video: Sådan Forlænges Dine Arme
Video: Sådan vokser dine arme 2.5 cm på én træning! | De bedste øvelser til biceps og triceps! 2024, Marts
Anonim

En uforholdsmæssig krop kan ødelægge selv det mest attraktive udseende. Det er lettere at forlænge armene lidt end mange andre dele af kroppen. Årsagen er, at det er i knoglerne i hænderne, at der er mange steder, der indeholder bruskvæv, som let øges i størrelse, og samtidig tilføjes længden med 2-5 cm. Med regelmæssig træning kan du opnå en positivt resultat meget hurtigt.

Sådan forlænges dine arme
Sådan forlænges dine arme

Instruktioner

Trin 1

Træk den vandrette bjælke op dagligt. Start 5-10 gange pr. Sæt, og øg gradvist antallet af pull-ups til det maksimalt mulige antal ad gangen. Det er denne øvelse, der forlænger armene ved at strække bindevævet. Hvis du har en sygdom - dysplasi, er denne øvelse kontraindiceret for dig. Du kan finde ud af dets tilstedeværelse hos en kirurg, der vil foretage en passende undersøgelse af led og muskler.

Trin 2

Men svømning gør ikke ondt, det kan praktiseres med eventuelle afvigelser i sundheden. Det styrker kroppen, retter knogle- og bindevæv og har generelt en god effekt på armlængden. Du kan gå til poolen, ikke nødvendigvis hver dag, men mindst to gange om ugen.

Trin 3

Derhjemme skal du foretage push-ups fra gulvet. Så du opnår ikke kun det ønskede resultat, men også muskelaflastning vises, hvilket også er godt. Men som alle øvelser skal push-ups udføres dagligt, ellers bliver resultatet minimalt.

Trin 4

Spis godt under træning og vedligehold en sund livsstil. Spis ubegrænset frugt og tag vitaminer. Kroppen har brug for støtte indefra.

Anbefalede: