Hvordan Man Bygger Muskler I Hånden

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Muskler I Hånden
Hvordan Man Bygger Muskler I Hånden

Video: Hvordan Man Bygger Muskler I Hånden

Video: Hvordan Man Bygger Muskler I Hånden
Video: Hvor hurtigt kan du få større muskler? | #COACH 2024, Kan
Anonim

Når det kommer til at styrke kroppens muskler, taler de om ryg, skuldre og armmuskler. På samme tid, uanset hvilke øvelser der udføres på overkroppen, vil stærke hænder først og fremmest være af stor betydning. Jo stærkere hænderne er, jo længere og mere vil du være i stand til at udføre sæt på de vandrette bjælker og øvelser på simulatorer.

Hvordan man bygger muskler i hånden
Hvordan man bygger muskler i hånden

Instruktioner

Trin 1

Det er ved hjælp af børsten, at kroppen er fastgjort, når den hænger på tværstangen, og under push-ups falder kroppens belastning på dem. Stærke hænder giver dig mulighed for at udføre øvelser med vægte med stor succes, mens du holder barstangen eller håndvægtene længere.

Trin 2

Selvom hånden primært er forbundet med knogler og led, indeholder den også plads til muskler. I alt indeholder denne del af kroppen omkring tredive forskellige muskler. Mærkeligt nok er de kun placeret på siden af håndfladen. I dette tilfælde skelnes der mellem tre grupper af karpalmuskler: den midterste gruppe, tommelfingerens muskelgruppe og den lille tås muskelgruppe. Alle muskler kan styrkes med passende øvelser.

Trin 3

En af de populære metoder til at styrke hænderne er træning med en ekspander. I sig selv er klasser med dette element meget enkle og mulige både hjemme og i arbejdspauser. Det er vigtigt at vælge den rigtige ekspander. Inden du køber, skal du prøve at klemme det flere gange: Hvis du laver mere end tyve kontinuerlige nedskæringer, er en sådan ekspander for "svag" til dig. En, som du ikke vil presse mere end ti gange i en tilgang, vil gøre.

Trin 4

Du kan styrke børsten uden fremmedlegemer. Push-ups er en effektiv måde. Kun i modsætning til klassiske push-ups er der i dette tilfælde ikke vægt på håndfladen, men på fingrene. En sværere type push-up vil være øvelser, hvor vægten lægges på bagsiden af håndfladerne.

Trin 5

Suppler rækken af øvelser for at styrke hænderne uden vægten af at trække op. Ud over standardmetoder kan du prøve håndklædetræk. Dette kræver to håndklæder, som skal kastes over den vandrette stang. Pull-ups udføres på håndklæder. Forresten, i stedet for håndklæder, er en klassisk vandret bjælke med hængende ringe også egnet, som også giver dig mulighed for at "pumpe" håndledene i dine hænder.

Anbefalede: