Sådan Opbygges Muskler Hurtigt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opbygges Muskler Hurtigt
Sådan Opbygges Muskler Hurtigt

Video: Sådan Opbygges Muskler Hurtigt

Video: Sådan Opbygges Muskler Hurtigt
Video: Hvor hurtigt kan du få større muskler? | #COACH 2024, April
Anonim

Hvis du vil opbygge muskler i hele din krop, skal du være opmærksom på, at du ikke kun skal træne, men også overvåge din kost. Den formulerede diæt skal indeholde en stor mængde protein. Derudover vil det ikke være overflødigt at oprette en timeplan.

Sådan opbygges muskler hurtigt
Sådan opbygges muskler hurtigt

Instruktioner

Trin 1

Først skal du vælge de dage, hvor du altid kan øve (træning skal være regelmæssig).

Start med generelle øvelser, der sigter mod at udvikle musklerne i hele kroppen. Det vil være praktisk at udføre dem ikke kun i gymnastiksalen, men også derhjemme.

Trin 2

Den første øvelse sigter mod at pumpe skuldermusklerne og rygmusklerne op. Det udføres på den vandrette bjælke. Grib først stangen med et bredt greb, og prøv at trække dig op, så din hage er over niveauet for selve stangen. Gå langsomt ned, ellers trækker du ledbånd eller muskler. Vær også opmærksom på, at du ikke skal rette armene helt ud og tage en pause (det er bedre at gentage øvelsen med det samme). Første gang skal du gøre det uden vægte, lad dine muskler tone. Og for dem, der allerede er involveret i yderligere belastninger, er det nødvendigt kun at tilføje vægt gradvist uden at anstrenge kroppen med uudholdelige fysiske øvelser.

Trin 3

Du kan pumpe dine brystmuskler op med push-ups. Det er værd at starte klasser med seks eller otte gentagelser, men i sidste ende kun gå videre til 15 eller 20 gentagelser. For at øge effektiviteten af træning skal du udføre så mange push-ups som muligt i en tilgang (det vil sige, det er bedre at gøre færre tilgange, men lægge maksimal styrke).

Trin 4

For at træne dine benmuskler skal du lave squats. Det er bedre at starte træningen med det optimale antal gentagelser: ti til femten, ikke mere. Over tid øges deres antal, bring det til hundrede. Forresten, når du udfører øvelserne, skal du følge et par enkle regler: Hold ryggen lige, hold dine hofter parallelt med gulvet og ryggen lige. Ved kun at træne på denne måde vil du være i stand til at træne så mange muskler i dine ben som muligt.

Trin 5

Glem ikke armene i armene: sæt dig ned og saml håndvægte op. Hold ryggen lige, bøj den ikke. Løft håndvægtene (mens du bøjer armene til det yderste). Sænk derefter håndvægte, ret dine hænder. Det er nødvendigt at gentage denne øvelse 8-10 gange.

Anbefalede: