Sådan Forbedrer Du Din Kørehastighed

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbedrer Du Din Kørehastighed
Sådan Forbedrer Du Din Kørehastighed

Video: Sådan Forbedrer Du Din Kørehastighed

Video: Sådan Forbedrer Du Din Kørehastighed
Video: Iphone og Ipad: Sådan forbedrer du hastigheden på wifi 2024, April
Anonim

Løb er en cyklisk øvelse, hvis fulde cyklus er et dobbelt trin. Mens du er i løbetur, er cykelelementet dobbelt støtte, mens det er løbet, er det flyvefasen, der opstår, når skubben er skubbet af overfladen (løbebånd). For at forbedre din kørehastighed skal du prøve at forkorte denne fase.

Sådan forbedrer du din kørehastighed
Sådan forbedrer du din kørehastighed

Er det nødvendigt

  • - sportsbeklædning
  • - sportssko.

Instruktioner

Trin 1

Længden af løbstrinet er individuelt for alle, det skal give atleten mulighed for at slappe af selv under den hurtigste løb. Hastigheden påvirkes ikke af skridtets længde, men af selve frastødningsprocessen - lær at bruge et minimum af tid på det.

Trin 2

Brug følgende teknik for at maksimere din kørehastighed. Sæt dine fødder meget hurtigt på banen, men samtidig blød og fjedrende - det er nødvendigt for øjeblikkeligt at skubbe støtten af med den maksimale mulige kraft

Trin 3

Bøj albuerne i en ret vinkel og bevæg dem i bevægelsesrytmen fremad indad, bagud-udad - dette øger kroppens aerodynamiske egenskaber betydeligt. Det er amplituden af håndbevægelser, der skal indstille kørehastigheden.

Trin 4

Overhold den korrekte torso hældning. Læn din krop lidt fremad for maksimal hastighed. Husk, at en stor hældning, selvom det bidrager til en stigning i frastødning, stadig bremser svingbenets forlængelse, hvilket resulterer i, at hastigheden falder. Graden af kroppens hældning er individuel for hver løber, det afhænger direkte af typen af fysik og fysisk kondition.

Trin 5

Anvend specielle træningsordninger, der har til formål at udvikle hastighedsudholdenhed. Den mest effektive er intervallemetoden - skiftevis hurtig løb med hvile, hvis rolle spilles ved langsom jogging eller rask gang.

Trin 6

Sektionerne til hurtig løb kan have forskellige længder - fra tres til to tusind meter (afhængigt af atletens fitness). En sådan øvelse udvikler aerobe evner, tvinger kroppen til at klare iltgælden og søge efter energireserver. Derudover praktiseres den korrekte positionering af benet, muskler udvikler sig, frekvensen og længden af løbende skridt øges, hvilket sammen fører til en stigning i kørehastigheden.

Anbefalede: