Hvordan Man Løber Og Ikke Bliver Træt

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Løber Og Ikke Bliver Træt
Hvordan Man Løber Og Ikke Bliver Træt

Video: Hvordan Man Løber Og Ikke Bliver Træt

Video: Hvordan Man Løber Og Ikke Bliver Træt
Video: 3 Løbetips til en hurtigere 5km tid! 2024, April
Anonim

Jogging er den optimale type belastning for dem, der ikke ønsker at løfte håndvægte og deltage i sportsgrene, der kræver meget energi. Det er meget muligt selv for begyndere at opretholde fysisk aktivitet uden at blive træt eller udmattet.

Hvordan man løber og ikke bliver træt
Hvordan man løber og ikke bliver træt

Er det nødvendigt

  • - sneakers
  • - sportstøj.

Instruktioner

Trin 1

Forøg belastningen gradvist. Det største problem for begyndere, der klager over frygtelig træthed efter løb, er den forkerte fordeling af lasten. De forsøger at løbe så meget som muligt uden at tage hensyn til kroppens uforberedelse. De første tre til fem kørsler bør ikke tage mere end ti til femten minutter, hold lavt tempo, og hvis du er træt, sænk ned til at gå. Føj gradvist fem minutter til dit løb, efter et par uger øger du dine resultater både i tid og hastighed.

Trin 2

Vælg de rigtige sko. En af de vigtigste betingelser for løb er gode løbesko. Kontakt en konsulent i en sportsbutik og vælg med hans hjælp den bedste løsning for dig. Du er nødt til at skubbe fra overfladen, som du skal køre på (spor i hallen, asfalt eller jord).

Trin 3

Køb sportsbeklædning. Det bør ikke begrænse bevægelse, stramme kroppen for meget og skabe ubehag. Sportsshorts og en T-shirt er perfekte til sommermånederne. Hvis du beslutter dig for at løbe i den kolde årstid, skal du isolere brystet, nakken og hovedet.

Trin 4

Træk vejret i tre tællinger. Korrekt vejrtrækning er nøglen til velvære efter et løb. Indånd og udånd, tæller til tre på hver.

Trin 5

Overvåg din kropsposition. Dit hoved skal være op og din ryg lige. Bøj armene let ved albuerne, sæt dine hænder i en knytnæve. Sænk foden glat ned til jorden, spring ikke under løb.

Anbefalede: