Hvordan Man Ikke Bliver Træt, Mens Man Løber

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Ikke Bliver Træt, Mens Man Løber
Hvordan Man Ikke Bliver Træt, Mens Man Løber

Video: Hvordan Man Ikke Bliver Træt, Mens Man Løber

Video: 3 Løbetips til en hurtigere 5km tid! 2022, November
Anonim

Løb er en fremragende cardio træning for kroppen, den engagerer næsten alle muskelgrupper og toner kroppen. Det er meget muligt ikke at blive træt, mens du løber, hvis du følger enkle regler.

Hvordan man ikke bliver træt, mens man løber
Hvordan man ikke bliver træt, mens man løber

Instruktioner

Trin 1

Kør i behageligt tøj. Se på en sportsbutik, i næsten enhver af dem finder du en sektion med løbeudstyr. Du har brug for et par ting: løbesko, bukser eller shorts og en T-shirt. Sneakers skal have den rigtige størrelse og bør ikke være ubehagelige, mens tøjet skal passe tæt, men ikke indsnævre kroppen (ellers forstyrrer du blodgennemstrømningen). Piger skal have en sports-bh, som hjælper med at holde brysterne mod strækmærker.

Trin 2

Tilføj belastning og tempo gradvist. Begyndere prøver ofte at starte med lange løbeture, som kan forårsage åndenød og smerter i siden. Faktum er, at en krop, der ikke er tilpasset belastningerne, ikke vil være i stand til at opfatte mere end femten minutter med ujævn jogging i den første uge. Det anbefales kun at tilføje tempoet fra den tredje uge. Så i løbet af anden måneds løb vil du være i stand til at løbe uden symptomer på træthed i fyrre til halvtreds minutter i et ret hurtigt tempo.

Trin 3

Drik et glas rent vand femten minutter før dit løb. Dette vil hjælpe kroppen med at klare stress og ikke blive dehydreret. Det anbefales ikke at spise før du kører.

Trin 4

Se din vejrtrækning. Den største fejl er pludselig indånding og udånding. Du bliver nødt til at slippe af med denne vane. Vejrtrækning skal forekomme i tre tællinger: indånder (en-to-tre) - udånder (en-to-tre). Balanceret vejrtrækning giver løbere meget mere fleksibilitet. Du kan tælle efter antallet af trin.

Trin 5

Tag ikke lange pauser mellem træningen. For ikke at miste alle de færdigheder, der er erhvervet gennem lang indsats, skal du prøve ikke at afbryde dine løbeture i mere end en uge.

Populær af emne.