Oprindelsen Til Yoga

Oprindelsen Til Yoga
Oprindelsen Til Yoga
Anonim

Yoga er et system af selvkendskab, der er baseret på yogaens axiomatik og alle de konklusioner, der drages af det. I yoga ligger al den erfaring, som yogier og yoginer fra oldtiden modtog. Denne oplevelse, som de modtog mens de selvkendte, fortæller os, at enhver person, der bor på jorden, har fælles forfædre, yogalærere.

Oprindelsen til yoga
Oprindelsen til yoga

Lærere i yoga er mennesker, der allerede har passeret den vej, som du og jeg stadig skal gå. I større grad er viden om yoga bevaret i de østlige lande. I vestlige lande er der praktisk talt intet tilbage af viden, kun ekko.

Der er en myte i Indien, at yoga kom fra nord. Måske taler vi om Himalaya, det er muligt, at dette er det moderne Ruslands territorium.

Grækerne har historisk bevis for eksistensen af et meget mærkeligt sted, hvor seks måneder om dagen, seks måneder om natten. De kaldte dette sted Hyperborea, som betyder "super-nordligt land". Dette land ligner meget de steder, hvor begreberne polær dag og polarnat eksisterer. Og det var der, som gamle kilder siger, at viden om yoga blev født, og først derefter spredte den sig over hele verden.

I Chelyabinsk-regionen, i 1987, blev byerne opdaget så gamle at de betragtes som den samme alder som Troja. Og før det blev det antaget, at de moderne Cis-Uralers område var tomt og aldrig havde en civilisation. Arkæologiske udgravninger har annulleret denne antagelse af forskere. Desuden gav disse fakta myterne om Indien et reelt fundament. Dette er alt sammen meget interessant selv set fra den menneskelige udviklings historie.

Det er værd at sige, at yoga ikke lægger så stor vægt på sådanne fakta. Ja, det er interessant at finde bekræftelse på nogle hypoteser, men intet mere. Dette skyldes det faktum, at ægte yoga ikke har eller aldrig har været afhængig af territorial tilknytning.

Yoga er sådan en viden, der tilhører hele menneskeheden. Ingen opdeling efter land, kontinent eller nation! Ved, at den, der fortæller dig, at yoga er et indisk system eller noget i denne ånd, i yoga, som et system af selvkendskab, ikke forstår!

Populær af emne.