Hvorfor Du Skal Gøre Yoga

Hvorfor Du Skal Gøre Yoga
Hvorfor Du Skal Gøre Yoga

Video: Hvorfor Du Skal Gøre Yoga

Video: Hvorfor Du Skal Gøre Yoga
Video: Hvorfor blir du forkjølet i høst sesongen? | Akaal Yoga 2023, Marts
Anonim

En stillesiddende livsstil og miljøproblemer får i stigende grad folk til nøje at overvåge deres helbred, og Internettet gør det muligt at tegne en ubegrænset mængde information om alle moderne tendenser. Så den gamle orientalske kunst af yoga, som kom til os fra Indien, vinder mere og mere popularitet.

Hvorfor du skal gøre yoga
Hvorfor du skal gøre yoga

Yoga er ikke kun et sæt øvelser, der sigter mod at forbedre strækninger og holde kroppen i god form. Dette er et af systemerne i den indiske filosofi, en livsstil rettet mod selvkendskab og opnåelse af oplysning.

Hvis du kun behandler yoga som et sæt øvelser og arbejdsstillinger (i yoga kaldes de asanas), bliver det bare gymnastik, som giver dig mulighed for at forbedre dit helbred og din form samt forbedre arbejdet med indre organer. Efter de første to til tre måneder med regelmæssig praksis vil du bemærke væsentlige ændringer til det bedre.

Regelmæssig yoga-praksis kan hjælpe dig med at klare ikke kun de fleste kroniske sygdomme, men også fylde dig med vitalitet, og det vil være meget lettere for dig at klare stress.

Den gode ting ved yoga er, at du ikke har brug for specielt udstyr til at øve. Lidt ledig plads og en gymnastikmåtte er nok. Derfor kan alle øve yoga.

Imidlertid er den optimale betingelse for yoga-praksis stilhed. Det giver dig mulighed for at fokusere på dine følelser og koncentrere dig så meget som muligt.

Forsøg ikke at tage svære asanas med det samme. Start lidt ad gangen. Ingen rive. Hvis du oplever ubehag, er det bedre at udføre øvelsen ikke helt. Gradvist vil kroppen slå sig ned, og du vil få succes. Gå gradvist videre til mere komplekse. Lad os minde dig om, at du ikke bør opleve noget ubehag. Alle asanas skal være tosidede. Hvis stillingen er asymmetrisk, skal du først gøre den på den ene side og derefter på den anden.

Korrekt vejrtrækning er meget vigtig for yoga-praksis: indånder, holder, udånder. Hvis din vejrtrækning er forkert, spændes musklerne i ryk, og du vil ikke være i stand til at opnå den positive effekt af øvelsen.

Træning bør ikke startes på fuld mave. Du bør afstå fra at træne i mindst 2 timer efter at have spist.

Prøv at øve på samme tid. Et fremragende værktøj til at gøre yoga er meditation, det vil sige evnen til at koncentrere sig i dig selv.

Yoga er perfekt til dem, der stræber efter at være sunde, vellykkede og rolige. Hun vil hjælpe dig med at forstå dig selv og klare mange af livets problemer i dit liv.

Populær af emne.