Sådan øges Størrelsen På Dine Hofter

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Størrelsen På Dine Hofter
Sådan øges Størrelsen På Dine Hofter

Video: Sådan øges Størrelsen På Dine Hofter

Video: Sådan øges Størrelsen På Dine Hofter
Video: Мануальная терапия ASMR хрусты (обучение) 2024, Kan
Anonim

At få muskelmasse er et must for en succesrig og sund person. Atletiske, pumpede fyre bades altid i kvindelig opmærksomhed. Muskler er styrke, skønhed og sundhed. Enhver fyr med det rigtige træningsprogram kan øge størrelsen på hans lår.

Sådan øges størrelsen på dine hofter
Sådan øges størrelsen på dine hofter

Instruktioner

Trin 1

Ben træning er en af de vigtigste opgaver i gymnastiksalen. Det er ikke meget svært at pumpe hofterne op, kun få mennesker følger det rigtige program. De vigtigste benmuskler er kalve og quads. Arbejd først og fremmest med dem - så dannes resten af musklerne i løbet af hovedarbejdet. Ernæring og restitution er lige så vigtig som at træne i gymnastiksalen.

Trin 2

Lav en barbell squat en gang om ugen. Squat er en af de tre grundlæggende powerlifting-øvelser (power all-around). Æd dine ben godt, inden du begynder at hæve dig til tunge arbejdsvægte. Dette kan gøres ved gentagne gange at sidde på huk med en bjælke (tom vægtstang). Derefter kan du gradvist tilføje pandekager. Selve træningen skal bestå af 5-6 sæt med 3-4 gentagelser hver, vægten skal være 70 procent af det maksimale (din rekordvægt).

Trin 3

For hurtigt at øge størrelsen på dine hofter, lav en træning i pyramide-squat. Indstil først 40 kg med 10 reps, derefter 45 med 9 osv., Indtil du når det maksimale. Så kom tilbage "tilbage" - arbejd 1 gang med en vægt på 80 kg, 2 gange med 75 og videre. Pyramiden giver dig mulighed for hurtigt at styrke dine quads og opbygge muskler i dine lår.

Trin 4

Den rigtige sportsdiæt giver dig mulighed for at træne mere effektivt og bidrage til den hurtigste gevinst i muskelmasse. Din kost skal have et højt proteinindhold (60 procent af alle fødevarer) og kulhydrater (30 procent). Men fedtindholdet i din diæt skal reduceres til et minimum. Proteiner forbruges bedst let fordøjeligt: oksekød, kylling, mejeriprodukter, æg. Af kulhydraterne er det mest rimeligt at foretrække korn og frugt. I dette tilfælde skal de fleste kulhydrater indtages inden frokost - på denne måde produceres energi bedre.

Anbefalede: