Hvordan Man Bygger Brystmuskler Til Piger

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Brystmuskler Til Piger
Hvordan Man Bygger Brystmuskler Til Piger

Video: Hvordan Man Bygger Brystmuskler Til Piger

Video: Hvordan Man Bygger Brystmuskler Til Piger
Video: TOP 5 BRYST ØVELSER 2024, April
Anonim

Den almindelige misforståelse om, at intens træning kan øge brystvolumen, er forkert. Faktisk er brystkirtlerne, hvor der ikke er muskler, ansvarlige for fylden i den mest attraktive del af den kvindelige krop. Men takket være et specielt sæt øvelser kan du oprette en "muskel-bh", der visuelt løfter bysten og gør den mere effektiv, pæn og elastisk.

Hvordan man bygger brystmuskler til piger
Hvordan man bygger brystmuskler til piger

Instruktioner

Trin 1

En klassisk øvelse, der hjælper med at stramme brystet, er push-ups fra gulvet. Læg på din mave med vægt på dine sokker og arme, der er lidt bredere end dine skuldre. Forlæng albuerne, hæv dig selv fra gulvet. Sænk dig derefter ned igen, indtil brystet næsten rører jorden. Gå tilbage til det øverste punkt uden pause. Udfør så mange push-ups som muligt. Hvis det er for svært for dig at gøre push-ups på denne måde, så prøv ikke at læne dig på dine sokker, men på dine knæ.

Trin 2

Den næste øvelse er en håndvægtpresse, der ligger på en bænk med en opadgående hældning. På grund af det faktum, at bænkets bagside ikke er i vandret position, men i en vinkel, falder hovedbelastningen på det øverste bryst. Lig på ryggen på en bænk med fødderne på begge sider af den. Tag håndvægtene med et overhåndsgreb og klem dem over dig. Sænk derefter dine arme med skaller og spred albuerne til siderne. Uden pause skal du vende tilbage til det øverste punkt igen. Under træningen skal du sørge for, at ryggen opretholder en naturlig kurve, og at dit hoved og skuldre presses godt mod bænken.

Trin 3

Gå videre til næste øvelse uden at ændre placeringen af bænken. Klem håndvægtene over brystet, håndfladerne vender mod hinanden, og lad dine albuer være let bøjede. Begynd derefter at sprede dine arme ud til siderne, og prøv at låse spændingen i dit øvre bryst. Prøv at bevæge dine arme med maksimal amplitude, så du kan mærke musklerne strække sig. Uden at stoppe ved det nederste punkt, løft dine arme til startpositionen med en kraftig bevægelse. Udfør det krævede antal gentagelser.

Trin 4

Der er en anden øvelse, der på trods af sin enkelhed giver dig mulighed for at opnå fremragende resultater. Du kan udføre det ikke kun under træning, men også derhjemme, ved frokosttid eller mens du står i en trafikprop. Løft dine hænder til brysthøjde og fold dem, som om de skulle bede. Start derefter med at trykke dine håndflader mod hinanden: bevægelserne skal være skarpe og have samme styrke. Udfør denne øvelse i 2 minutter eller mere.

Anbefalede: