Sådan Lærer Du Skiløb

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Skiløb
Sådan Lærer Du Skiløb

Video: Sådan Lærer Du Skiløb

Video: Sådan Lærer Du Skiløb
Video: Den Danske Skiskole - BSI1: Første dag på ski 2024, April
Anonim

Alpint skiløb bliver mere og mere populært hver dag. Men hvis almindelige, langrendsløsninger er inkluderet i skolens fysiske undervisningstimer, og mange mennesker, der bor i midten af vores land, ved hvordan man kører på dem fra barndommen, skal alpint skiløb læres. I dag har både voksne og børn flere måder at mestre alpint på.

Sådan lærer du skiløb
Sådan lærer du skiløb

Instruktioner

Trin 1

Gradvist, fra kategorien af en elitesport, bliver alpint skiløb til en massehobby. Kunstige ruter bygges, og nye oprettes på maleriske skråninger nær store byer. Dombay og Krasnaya Polyana er klar til at være vært for atleter fra november til april. Der er hvor man finder sne og studerer, der ville være et ønske.

Trin 2

Mens du studerer, er der ingen mening i at købe dyrt udstyr. Du kan altid leje både ski og skistøvler. Mange udlejningsbutikker tilbyder gerne udstyr, og deres personale hjælper dig med at vælge det rigtige skiudstyr til din vægt og størrelse.

Trin 3

Alpint er en ekstrem og traumatisk sport. På mange måder afhænger sikkerheden af din skøjteløb af din teknik, så du skal straks opgive intentionen om at lære at skøjte selv. Før de første træningsprogrammer skal du forhåndsvise et eller to videokurser, hvor en erfaren mester giver dig de første tip og forklarer principperne og metoderne til at gå ned ad skiløjperne. For at forstå det grundlæggende, inden du begynder at træne, skal du studere den specielle litteratur om dette emne, den kan findes på Internettet.

Trin 4

For at understøtte teorien i praksis skal du bede dine erfarne venner om at kontrollere, om du har lært lektionen korrekt. Lad dem også give dig nogle værdifulde praktiske råd.

Trin 5

Men den bedste måde at lære alpint på er at træne med en erfaren professionel skiinstruktør. Det er selvfølgelig dyrt, men du behøver ikke ansætte en instruktør hele dagen. Studer med ham i to til tre timer, og afsæt resten af dagen til at konsolidere den lærte lektion. Instruktøren er ansvarlig for din sikkerhed, og der er mindre risiko for kvæstelser eller forstuvning end at lære på egen hånd. Det vil ikke være svært for en god instruktør at tage på ski sådan en flittig elev som dig i et par lektioner.

Anbefalede: