Sådan øges Springet

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Springet
Sådan øges Springet

Video: Sådan øges Springet

Video: Sådan øges Springet
Video: D'Wine: Sådan sabler du dine bobler 2024, Kan
Anonim

Flere muskelgrupper er involveret i en persons spring. Først begynder rygmusklerne at arbejde, så er lår- og lægmusklerne forbundet. Det er disse muskelgrupper, som atleter træner, i hvis præstationer, høje spring spiller hovedrollen.

Sådan øges springet
Sådan øges springet

Instruktioner

Trin 1

Før du udfører et sæt øvelser til musklerne, skal du varme dem grundigt op og ælte dem. Dette hjælper med at forhindre skader under træning. Start din opvarmning med jogging. Hvis du træner i et lille rum, kan du erstatte regelmæssig løb med at løbe på plads eller hoppe reb. Fem minutter skulle være nok. Efter opvarmning kan du begynde at strække. Stræk muskler, sener, ælteled.

Trin 2

Start derefter med at træne din overkrop. Gør push-ups i 4 sæt. De lægger stress på musklerne i brystet og triceps. Efter push-ups skal du gå videre til pull-ups. De lægger stress på ryggen og biceps. Dit mål er at få 60 push-ups og 30 pull-ups.

Trin 3

Gå derefter videre til øvelser for lårmusklerne. Dette er den vigtigste muskelgruppe, der er ansvarlig for kraften i skubbet under et spring.

Lav halve squats. Sørg for, at dine lår er parallelle med gulvet, når du sidder på huk. Til denne øvelse er 4 sæt på 10 gange nok. Squat ikke for dybt for at undgå knæskader. Hvis du squat med vægte, skal du bruge elastiske knæindpakninger.

Trin 4

Når halv squats bliver lette nok for dig, kan du gå videre til øvelserne "Step-ups" og "Frog". Den første øvelse udføres som følger: læg den ene fod på en pall, skub af med den anden og skift dit støtteben, mens du hopper. Alternative ben. Øvelse "Frog" springer fra en fuld squat-position i længden.

Trin 5

Den sidste muskelgruppe, der er ansvarlig for springstyrken, er lægmusklerne. For at udvikle dem skal du lave sokforøgelser med vægte. Står i en lille højde, så hælene ikke rører gulvet, rejser sig igen på hvert ben.

Spring på det ene ben giver også en god effekt. Begynd med en lille, så gradvist bringe antallet af spring til 100. Husk, at leddene under denne øvelse er alvorligt stressede.

Anbefalede: