Sådan Gør Du Ryggen Mere Fleksibel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Ryggen Mere Fleksibel
Sådan Gør Du Ryggen Mere Fleksibel

Video: Sådan Gør Du Ryggen Mere Fleksibel

Video: Sådan Gør Du Ryggen Mere Fleksibel
Video: The Perfect Posture Women Are Looking For. Get it with AMAZING BACK CRUNCHES 2024, Kan
Anonim

For at gøre ryggen fleksibel skal du vide, hvilke øvelser der hjælper det, og hvor ofte du skal gøre det. Hvis du viser udholdenhed, styrkes rygmusklerne, kropsholdningen bliver kongelig.

Sådan gør du ryggen mere fleksibel
Sådan gør du ryggen mere fleksibel

Svøm og hæng

En utrænet ryg kan forårsage spinal krumning, osteochondrose og andre problemer. Hvis du kan gå til poolen, så fantastisk. Vand hjælper dig med at træne dine muskler uden at overbelaste dem.

En vandret bjælke hjælper med at tackle disse problemer og gør din ryg mere fleksibel. Det kan hænges i døråbningen derhjemme eller øves i hallen på gaden. Sæt dine arme rundt om baren, og hæng så meget som muligt. På samme tid skal du ikke prøve at anstrenge musklerne, men slappe af.

Lad den første gang du kan holde ud i denne position i ikke mere end fem sekunder, fortvivl ikke, efterfølgende forsøg vil være mere vellykkede, hvis du træner dagligt uden at gå glip af en eneste træning.

Med osteochondrose (men ikke under en forværring), skoliose, anbefaler læger stærkt at have en vandret bjælke derhjemme og gøre lidt flere gange om dagen.

Stræk- og styrkeøvelser

Styrketræning og strækøvelser kan hjælpe med at gøre din ryg mere fleksibel. Først skal du lindre muskelspændinger. Gå derfor i 5 minutter, og dans derefter det samme beløb. Som et resultat af en sjov opvarmning får ikke kun musklerne den ønskede tone, men også stemningen vil stige.

Start derefter hoveddelen af din træning. Ved den første øvelse skal du stå på dine 4 lemmer - på dine hænder og knæ. Forestil dig dig selv som en kat. Ligesom dette fleksible dyr, bøj ryggen. Det skal blive halvcirkelformet. Sænk hovedet ned under disse kropslige manipulationer.

Bøj nu din ryg. Dette skal gøres langsomt, sænke nedre ryg ned og løfte hovedet op. Start med 7 reps, og arbejd gradvist op til 20.

Det er tid til at hvile ryggen, men i løbet af dette kan du fortsætte med at forbedre det. Lig med ryggen på måtten. Stræk dit hoved til den ene side og dine ben til den anden. Du skal føle dig højere og slankere under denne øvelse.

Musklerne er hvilede, du kan komme på alle fire igen, men gør en mere dynamisk øvelse. Bring knæet på dit højre ben mod hagen, og drej derefter skarpt tilbage. Efter fem reps skal du gøre det samme med din venstre fod.

Det er tid til at rejse sig og hente små håndvægte. Bring dem sammen på brysthøjde, og spred derefter albuerne til siden. Igen skal du placere dine hænder med håndvægte på brystniveau og lave en stor cirkel med dine hænder og sprede dem helt til siderne.

Derefter skal du gøre det samme, men med et alternativt spring med det ene eller det andet ben fremad. Fjern håndvægte, læg dine hænder på dit bælte, og bøj frem og tilbage flere gange.

Afslutningsvis om frekvensen. Hvis du træner 2 gange om dagen i 20-25 minutter, vil du efter 3-4 uger føle, at din ryg er blevet mere fleksibel, og din kropsholdning forbedres for dine øjne. I intet tilfælde skal du ikke stoppe med at træne, fordi fleksibilitet kommer og går, hvis den ikke er trænet.

Anbefalede: