Sådan Lærer Du Rulleskøjteløb

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du Rulleskøjteløb
Sådan Lærer Du Rulleskøjteløb
Video: Sådan Lærer Du Rulleskøjteløb
Video: Vil du lære at stå på rulleskøjter? 2023, Februar
Anonim

For at lære at køre rulleskøjter på kort tid, skal du vælge dem korrekt for dig selv i en specialbutik. Ellers vil der være fald og skader. Sørg for, at de passer godt på begge ben. Når du har taget dette trin, skal du gå ned til praktisk træning.

Sådan lærer du rulleskøjteløb
Sådan lærer du rulleskøjteløb

Instruktioner

Trin 1

Vælg en assistent til dig selv. Først har du simpelthen brug for det, fordi du stadig vil føle dig utilpas på rulleskøjter. Tillad dog ikke unødvendig hjælp såsom at skubbe i ryggen, ride under armen eller kramme skuldrene. Du skal selv lære at opretholde balance. Bare bed om at være i nærheden, og i tilfælde af tab af balance, tag fat i din hånd.

Trin 2

Lær at skate. Sæt hjulene på, stram fastgørelseselementerne, og løft dem forsigtigt op. Sørg for, at dine ben ikke er klemt. Læn din torso lidt fremad, ellers kan du let falde på ryggen, hvis skøjterne bevæger sig. Prøv at balancere dig selv eller bed en ven om at støtte dig.

Trin 3

Stram begge ben og bring dem til hinanden. Bliv i denne position i kort tid for at vænne dig til den nye stat. Hvis du føler dig utilpas med dine støvler, skal du sidde ned og snøre dem igen. Brug også beskyttende knæpuder, albueunderlag og hjelm.

Trin 4

Øv rulleskøjter. Først og fremmest skal du huske, at du ikke behøver at skubbe med forhjulet for at bevæge sig fra startpositionen. Bøj knæene let, vip kroppen fremad, placer dine fødder ved siden af ​​hinanden, vrid en af ​​støvlerne lidt udad. Skub med dit bagben, og det er det. Nu er du væk.

Trin 5

Anbring løbefoden på den første. Skift placeringen af ​​dine ben. Skub ikke strengt i en lige linje, men let til højre og venstre, og sæt konstant foden, som du skubber med. Forsøg ikke at gå for hurtigt eller skubbe dine fødder for hårdt. Accelerér gradvist, og snart bevæger du dig udelukkende ved inerti. Hold den ene hånd bag ryggen, den anden hjælper bevægelsen.

Trin 6

Lær at dreje på rulleskøjter. Begynd altid at dreje i god tid. Hold fødderne omkring skulderbredde fra hinanden. Forlæng benet i den retning, du vil dreje lidt fremad (for eksempel til venstre). Sæt dig lidt ned og vip din krop til venstre, skub asfalten af ​​med din højre fod.

Trin 7

Forlæng din venstre fod, så din hæl er foran tåen på din højre fod. Forøg trykket på din venstre fod på kanten af ​​rullhjulene. Alt, du vendte dig som du ville. Niveau op og fortsæt ned ad vejen.

Populær af emne.