Hvad Er Standarderne I Kettlebell-løft

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Standarderne I Kettlebell-løft
Hvad Er Standarderne I Kettlebell-løft
Video: Hvad Er Standarderne I Kettlebell-løft
Video: StrongFirst: SFG Level I Kettlebell Technique Testing Standards 2023, Februar
Anonim

I kettlebell-løftning er der bitstandarder. De er baseret på antallet af kettlebell-løft på 10 minutter. Afhængig af kategorien, vægten af ​​kettlebell og atletens vægtkategori er det nødvendigt at løfte kettlebell et andet antal gange.

Hvad er standarderne i kettlebell-løft
Hvad er standarderne i kettlebell-løft

Kettlebell-løft er baseret på at løfte vægte i stående position det maksimale antal gange i en bestemt periode.

I kettlebell-løft konkurrerer mænd med hinanden i to discipliner og kvinder i en disciplin. Grundlaget for kettlebell-løft hos mænd er den klassiske skiskydning, som består af en kettlebell-snavs med hver hånd og et kettlebell-skub fra brystet med begge hænder.

Historie

Indtil 1940'erne eksisterede ikke kettlebell-løft som en disciplin. Der var kun få entusiaster, der var engageret i kettlebells for deres egen udvikling. Dog har kettlebells som sportsudstyr en meget lang historie. De tidligste historiske optegnelser om dem dateres tilbage til det 17. århundrede.

I 1948 blev de første kettlebell løftekonkurrencer afholdt. De blev udført under protektion af vægtløftere og omfattede øvelser med 32 kg vægte. Derefter begyndte konkurrencerne at blive afholdt løbende, gradvis erhvervede regler og erhvervet et format, der var typisk for moderne konkurrencer. De grundlæggende regler for kettlebell-løft blev udviklet i begyndelsen af ​​1960'erne. I 1985 modtog kettlebell-løftning officiel anerkendelse, og to år senere opstod All-Union kettlebell-løfteforbundet.

Udledningsstandarder

I kettlebell-løftning er der bitstandarder. Massesportkategorier tildeles her fra en alder af 10 år, kategorien kandidat til master i sport (CCM) - fra en alder af 14 år, kategorien af ​​mester i sport (MS) - fra en alder af 15 år og titlen på "international mester i sport" (MSMK) - fra 16 år.

Standarder for mænd

For mænd i den klassiske dobbeltbegivenhed gælder følgende standarder (baseret på antallet af kettlebell-løft på 10 minutter):

I en vægtkategori på 58 kg tildeles den første kategori for 80 elevatorer af en 24 kg kettlebell, den anden - 60 lifts, den tredje - 40. Ved modtagelse af ungdomskategorier anvendes en 16 kg kettlebell. Den første ungdom gives til 120 elevatorer, den anden ungdom - til 85 elevatorer og den tredje ungdom - til 50 elevatorer.

I 85 kg-vægtkategorien tildeles den første kategori for 130 elevatorer af en 24 kg kettlebell, den anden - for 100 og den tredje - for 75 elevatorer. For at få titlen CMS skal du udføre 105 elevatorer af en kettlebell, der vejer 32 kg, MS - 145 lifter og MSMK - 205 elevatorer.

I en lignende vægtkategori for mænd, når man udfører et langvarigt skub, gives den første kategori til 69 skubninger af en 24 kg kedel, den anden til 56 og den tredje til 44 skubber. Titlen som kandidatmester i sport tildeles for 48 rykker af en 32 kg kettlebell, MS - for 57 og MSMK - for 75 ryk.

Standarder for kvinder

For kvinder i vægtkategorien 63 kg tildeles den tredje kategori for 60 løft af en 16 kg kedel, den anden - for 80 og den tredje - for 100 elevatorer. For at opnå titlen kandidatmester i sport skal du udføre 63 elevatorer af en kettlebell, der vejer 24 kg, MS - 110 og MSMK - 130 elevatorer.

Du kan få mere detaljerede oplysninger om dechargestandarder på den officielle hjemmeside for All-Russian Federation of Kettlebell Lifting.

Populær af emne.