Sådan øges Muskelmassen

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Muskelmassen
Sådan øges Muskelmassen

Video: Sådan øges Muskelmassen

Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2022, November
Anonim

På alle tidspunkter er kvinder tiltrukket af stærke og modige mænd. Den moderne generation er ingen undtagelse. Imidlertid opstår spørgsmålet ofte, hvordan man får vægt på en mand. Korrekt valgt mad er den bedste vej ud af denne situation.

Sådan øges muskelmassen
Sådan øges muskelmassen

Interessant information

Den mandlige krop er designet på en sådan måde, at den assimilerer og behandler mad hurtigere end kvinden. Uden udmattende træning og med tilstrækkelig aktivitet får unge mennesker en masse af højere kvalitet på samme tid. Kort sagt, hvis en kvinde har brug for at slappe af lidt og øge antallet af forbrugte kalorier, vil de straks blive deponeret i hofter, mave og talje. I mænd opstår der i denne situation en mere jævn vægtøgning og ikke en stigning i unødvendigt kropsfedt. Denne regel gælder for ret aktive og sunde mænd.

Tvivlsom sportsnæring er tydeligvis ikke en assistent til at få muskelmasse. Hvis dit hovedmål er at gå hurtigt op i vægt, skal du overveje, at stigningen afhænger af regime og genetik. Blot at absorbere ekstra kalorier hjælper ikke dig med at opnå det ønskede resultat. Du bliver nødt til at tage en omfattende tilgang til dette problem. Korrekt ernæring, skiftevis belastning, ugentlig hvile, god søvn er den bedste løsning til at nå dette mål.

Korrekt ernæring

Først og fremmest anbefales det at opgive brugen af ​​halvfabrikata. Det er vigtigt at spise komplet protein af høj kvalitet. Mindst 2 portioner fisk eller kød, hytteost 5-6% fedt, æggehvide skal være til stede på dit bord hver dag. De gennemsnitlige intervaller mellem måltiderne bør ikke være mere end 3 timer.

At få muskelmasse opstår gennem vægtøgning og regelmæssige træning i gymnastiksalen (2-3 sessioner om ugen). Det skal bemærkes, at den anbefalede varighed af hver session skal være 40-45 minutter. Det er nødvendigt at spise en tilstrækkelig mængde proteinprodukter i kombination med nyttige aminosyrer, vitaminer, sporstoffer, fedtstoffer og kulhydrater. Det anbefales også at drikke mindst 2 liter vand i løbet af dagen. Protein og protein shakes er acceptable inden sengetid.

De mest gavnlige kosttilskud til at få muskelmasse er glutamin og kreatin. De er meget velegnede til at løse dit problem. Glutamin styrker forsvaret, forbedrer immunforsvaret. Kreatin øger effektivt muskelens energi og udholdenhedsniveauer. Eksperter anbefaler at bruge disse kosttilskud i kombination med højt kulhydratdrik.

For hurtigt at få muskelmasse skal du udelukke mad, der er beriget med dyr og andet mættet fedt (pølser, smør, margarin, svinefedt, fedt kød osv.) Fra diætet.

Før sengetid skal mad være rig på protein og let fordøjelig. I dette tilfælde er mejeriprodukter, fisk, fjerkræ, grøntsager perfekte.

Populær af emne.