Korrekt Løbeteknik Til Tvungen Fedtreduktion

Korrekt Løbeteknik Til Tvungen Fedtreduktion
Korrekt Løbeteknik Til Tvungen Fedtreduktion

Video: Korrekt Løbeteknik Til Tvungen Fedtreduktion

Video: 4 løbeteknik øvelser der forbedre din løbestil 2022, December
Anonim

Jeg har et par venner, der står op tidligt om morgenen og løber hver dag. De løber hver morgen i 10-15 minutter. Formålet med disse løb, for pigen - at tabe sig, for fyren - at "tørre" musklerne. Begge har gjort dette i mere end seks måneder, men ingen har opnået det ønskede resultat. Hvorfor?

Korrekt løbeteknik til tvungen fedtreduktion
Korrekt løbeteknik til tvungen fedtreduktion

Først vil jeg fortælle dig, hvorfor det er meget vanskeligt at forbrænde fedt ved at løbe hver dag i 10-20 minutter, og så vil jeg fortælle dig, hvordan du løber for effektivt at forbrænde fedt, og jeg vil også beskrive mit enkle træningsprogram, der alle kan nemt og nemt ændre for dig selv.

Så jeg besvarer hovedspørgsmålet "Hvorfor løber jeg og taber ikke vægten?"! Svaret er simpelt: fordi du løber i 10-20 minutter, forbrænder du næppe fedt. Her er sagen: Når du løber, får kroppen energi fra glykogen, hvilket faktisk er et let fordøjeligt sukker, der findes i kroppens celler. Og din krop gendanner meget hurtigt mistet glykogen … som igen dækker energiomkostninger. Og sådan en joggingskarusel kan vare længe nok, op til 40-50 minutter. Og først når cellerne i din krop holder op med at producere nok glykogen, forveksles den kloge krop med fedtceller. Hvordan ved kroppen, hvornår det er tid til at bruge fedt som brændstof? Læger siger, at så snart blodgennemstrømningen til fedtceller øges, og mængden af ​​ilt opløst i dette blod stiger, begynder fedt at bryde ned. De der. når du begynder at blive rigtig træt og trække vejret hårdt.

Bundlinjen: Hvis du vil slippe af med overskydende fedt ved at løbe, skal du løbe i mere end 50 minutter, dvs. på 40-50 minutter skal du “varme op” kroppen og løbe i yderligere 10-20 minutter og brænde fedt. MEN! Opmærksomhed! Når man løber (9-12 km / t) i mere end en time, tømmer kroppen hele glykogenforsyningen, og fedtets nedbrydningshastighed er ikke høj nok til at dække alle energiomkostninger, og i dette øjeblik kaster kroppen ned i ildfast let nedbrydeligt protein, der er placeret i dine muskler … Så hvis du vil "tørre ud", men ikke ønsker at miste muskelmasse, er lang løb ikke den mest fordelagtige mulighed.

Hvad skal man gøre for dem, der ønsker at tabe et par kilo fedt, men ikke ønsker at bruge en time på det pr. Løb eller ikke vil dele med sådanne hårdt pumpede muskler? Svaret er simpelt - interval kører. Hvad kører interval? Dette er en skiftevis løb med maksimal indsats og hvile. Jeg gør det sådan: 100 meter skridt, 100 meter løb, 100 meter sprint med maksimal beregning. Lad os se, hvad der sker i kroppen under intervalløb. Når jeg løber 100 meter med maksimal styrke, hvilket er en meget ressourceintensiv aktivitet, er denne afstand fuldstændig dækket af det samme glykogen, som jeg nævnte ovenfor. Når jeg derefter går 100 meter, gendanner kroppen krampagtig glykogen til den næste "voldtægt", men kun fedt nedbrydes for at dække det aktuelle behov. For at være ærlig ved jeg ikke, hvorfor dette sker. Hvis der er læger blandt læserne, forklarer de måske. Måske skyldes det, at blodstrømmen til fedtcellerne efter sprinten øges markant, og mængden af ​​opløst ilt også er meget høj. Men det vigtigste er, at det fungerer. Og de sidste 100 meter løber jeg, i det væsentlige hviler, bruger og genopfylder glykogen på samme tid. Efter en halv time af denne form for træning bruger du en masse kalorier, forbrænder meget fedt og desuden bliver du meget træt. På samme tid falder muskelmasse ifølge læger ikke (og det tror jeg ved at sammenligne musklerne hos maratonløbere og kortdistanceløbere).

Populær af emne.