Sådan Smides En Afbøjning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Smides En Afbøjning
Sådan Smides En Afbøjning

Video: Sådan Smides En Afbøjning

Video: Smedning lampe | Hot smedning med sine egne hænder 2022, November
Anonim

En omfattende og vanskelig gruppe teknikker, der udføres i en stående brydning, er afbøjningskast. Opfylder dem, angriberen falder, bøjer sig i ryggen og kaster modstanderen over sig selv. Den sidste del af denne teknik er kendetegnet ved en drejning af angriberens bryst mod tæppet.

Sådan smides en afbøjning
Sådan smides en afbøjning

Er det nødvendigt

  • - brydemåtte eller måtter
  • - fjende eller fugleskræmsel.

Instruktioner

Trin 1

Ring din modstander til receptionen. For at gøre dette skal du give ham muligheden for at give dig et afbøjningskast. I det øjeblik, hvor angriberen forsøger at tage en tackling, kom foran ham og tag det samme kast, muligvis med samme tackling.

Trin 2

Vælg den mest praktiske optagelsesmulighed for dig. Det kan udføres af armene, af en af ​​armene, af torsoen, af armen og torsoen, ved halsen og torsoen, ved armen og ved halsen. Tag fat, nærmer dig modstanderen, og bøj knæene let.

Trin 3

Ubalance din modstander. Tag af fra modstanderens tæppe. Hvis du tager af modstanderens tæppe og falder på samme tid, skal du lave et ryk med hænderne op og tilbage, vippe hovedet tilbage, rette dine ben og bøje på samme tid. I dette tilfælde skal du styre den samlede indsats op og tilbage. Hvis du tager af fra det angrebne tæppe inden faldet begynder, skal du først tage modstanderen af ​​og derefter bøje dine ben lidt, falde og derefter udføre et ryk og banke modstanderen over dig selv. Denne mulighed er berettiget, hvis din modstander er kortere.

Trin 4

Udfør en bryst drejning mod tæppet med eller uden en bro. Drejningen afhænger af fangstens højde, dens tæthed samt af knockoutets styrke, opførsel under fjendens kast. Jo højere du tog grebet, jo lavere dens tæthed, jo lavere tapkraft, jo lavere udfører du drejningen, alt andet lige. Gør U-sving mere rentabel uden at røre tæppet med hovedet. I dette tilfælde bruges der mindre tid på at udføre teknikken, og faldets kraft på det angrebne tæppe øges. Drejningen kan, afhængigt af kampforholdene, foretages med støtte på benet i den retning, som drejningen foretages, eller med støtte på benet modsat siden af ​​drejningen.

Trin 5

Hold og skub fjenden.

Populær af emne.