Hvordan Man Vælger Skatehjul

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Skatehjul
Hvordan Man Vælger Skatehjul
Video: Hvordan Man Vælger Skatehjul
Video: HULEBYG: Sådan popnitter du 2023, Februar
Anonim

Hjul er måske den vigtigste del af et skateboard, som i høj grad bestemmer dets egenskaber. Selvom skateboardet i sig selv er uhøjtideligt, vil det med gode og korrekt valgte hjul stadig vise fremragende kørekvalitet.

Hvordan man vælger skatehjul
Hvordan man vælger skatehjul

Hjulstørrelse

Diameter er en af ​​de vigtigste hjulparametre, som i høj grad påvirker skøjtepræstationen.

En lille radius betragtes som en værdi mellem 48 og 52 mm. Disse hjul er ideelle til meget flade overflader såsom specielle overflader i skateparker eller meget frisk asfalt af høj kvalitet. De vil give skøjten en hidtil uset manøvredygtighed. Men høj hastighed med sådanne hjul kan ikke udvikles, og enhver hindring kan være uden for deres styrke.

Medium radius - 50 til 52 mm - fantastisk til normal asfalt på gader. Men den store radius (fra 52 til 56 mm og mere) giver dig ægte hastighed og fremragende skate-passabilitet under revner, chips og andre forhindringer på asfalten. Men disse hjul er de tungeste.

Hjul fra 52 til 54 mm kan betragtes som optimale til normal ridning, dette er en gennemsnitlig mulighed, der giver dig mulighed for både at hoppe på ramper og styre din skøjte godt på gaden.

Det skal huskes, at hjulene før eller senere slides, alligevel, så det er ikke det værd at købe for lille uden klare mål.

Glem ikke lejerne, når du vælger gode hjul. De skal også være af høj kvalitet og mærkevarer, ellers vil hjulene ikke vise sig i al deres styrke.

Blød eller hård

Hårde hjul holder hastigheden bedre og accelererer hurtigere, mens bløde hjul gør et fremragende stykke arbejde med interferens såsom kviste, sten eller revner. Stivhed er markeret med parameteren "A", de mest stive hjul - 101A. Til gadekørsel er det bedre at tage ret hårde, ikke lavere end 98A, ellers bliver du nødt til at kravle i bagskærmen selv og køre med et kompagni af venner.

For mange skatere er en vigtig parameter for hjul den farve eller det mønster, der er afbildet på dem. Dette fortjener utvivlsomt opmærksomhed, men husk at ridekvaliteten ikke påvirker på nogen måde.

Mærke eller ikke-navn?

Mærkehjul garanterer dig selvfølgelig et bestemt kvalitetsniveau, men prisen for dem er lidt højere end for nogle kinesiske. Blandt mærkerne kan man skelne mellem dem, for hvilke hjul er hovedproduktet, og dem, der fremstiller hjul på samme tid med andet sportsudstyr. Følgende mærker er bedst kendt for deres kvalitet: Pig Wheels, Autobahn, Spitfire, Hubba Wheels, Ricta, Satori Wheels. Andre meget gode producenter: Element, Toy Machine, Black Label, Zero.

Gode ​​skatehjul koster ca. 1200-1500 rubler pr. Sæt.

Populær af emne.