Sådan Handles Aktier

Indholdsfortegnelse:

Sådan Handles Aktier
Sådan Handles Aktier

Video: Sådan Handles Aktier

Video: Sådan begynder du at handle aktier 2022, December
Anonim

Handel med aktiemarkedet er en meget rentabel forretning. Det er dog også ret risikabelt. Procentdelen af ​​risiko falder over tid, når den erhvervsdrivende får sin hånd og begynder at vurdere tilstrækkelig den operationelle situation på værdipapirmarkedet. På denne vej vil kold beregning og intuition være dine bedste assistenter.

For at tjene penge på aktier har du brug for en masse viden og lidt held
For at tjene penge på aktier har du brug for en masse viden og lidt held

Instruktioner

Trin 1

Hvad er den generelle oversigt over værdipapirhandel? Først underskriver du en aftale udarbejdet i to eksemplarer - den ene til mægleren, den anden for dig. Derefter placerer du startkapitalen på den interne konto som regel mindst $ 100, og du kan begynde at handle via et specielt internetprogram. For at du kan komme ind i programmet, udsteder din mægler et personligt nummer i systemet og adgangsnøgler til det. Gennem programmet går du ind i en bestemt børs og begynder at købe og sælge aktier og spiller på udsving i deres priser. Hvis prognoserne er gunstige, kan bestanden holdes i længere tid for at opnå en stor fortjeneste.

Trin 2

Hvad er en mæglers funktioner? For det første underskrives alle kontrakter, som du indgår for køb eller salg af aktier, med hans deltagelse. For det andet giver den dig den software, du har brug for. For det tredje lærer han dig, hvordan du arbejder på børsen gennem gratis seminarer. Den første måned foretager du falske handler, praktiserer, studerer markedstendenser, analyserer årsagerne til faldet og stigningen i priserne. Efter denne prøveperiode kan du starte reel handel.

Trin 3

Spørgsmålet om, hvis aktier det er bedre at købe, er langt fra inaktiv. Hundredvis af udstedende virksomheder med varierende popularitet blandt forhandlere cirkulerer på børsen. Det afhænger af likviditeten, der bestemmer størrelsen på spændet - korridoren mellem den optimale pris for at sælge og købe en aktie. Jo længere korridoren er, desto mindre flydende er bestanden. Det giver mening at kun købe sådanne aktier til langsigtede investeringer.

Trin 4

Hvis du aktivt vil købe og sælge aktier, er det bedre at vælge likvide aktier - blue chips. Disse inkluderer aktier i virksomheder, hvis økonomiske trivsel er garanteret. I Rusland er disse hovedsageligt organisationer, der styrer produktionen og salget af naturlige energikilder: Lukoil, RAO UES of Russia, SurgutNefteGaz, Rostelecom, Sibneft, Norilsk Nickel, Tatneft, Sibneft og lidt fra hinanden - Sberbank of Russia.

Trin 5

For at købe eller sælge en aktie skal en erhvervsdrivende placere en ordre på børsen gennem terminalen, som angiver antallet af aktier og den ønskede salgs- eller købspris. Systemet kontrollerer automatisk, om der er modtransaktioner, hvis der er nogen, lukkes transaktionen automatisk. Hvis dette ikke sker med det samme, hænger ordren, indtil et modtilbud vises, eller indtil købmanden annullerer det.

Trin 6

Når du køber en aktie, betaler du ikke for papir, men praktisk talt for en post i depositaren om købsfakta. Fra depositarens database kan du få en opgørelse over de aktier, du ejer. Depotet serviceres af det samme mæglerfirma, som du handler i.

Trin 7

Ud over hovedindkomsten forbundet med forskellen mellem køb og salg af aktier, modtager du udbytte på de aktier, du ejer.

Populær af emne.