Sådan Fjernes En Strakt Mave

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Strakt Mave
Sådan Fjernes En Strakt Mave

Video: Sådan Fjernes En Strakt Mave

Video: Новый электродвигатель в BMW седан 2022, December
Anonim

Strakte mavemuskler og løs hud medfører meget sorg for kvinder, der har født. Mange af dem bruger en enorm mængde energi på fysisk træning, men maven vender ikke tilbage til prænatal tilstand. Der er mange grunde til dette, og ikke alle er forbundet med svage muskler.

Sådan fjernes en strakt mave
Sådan fjernes en strakt mave

Er det nødvendigt

  • - tværstang
  • - hård massagebørste
  • - cremer, der strammer huden og øger dens elasticitet
  • - gymnastikmåtte
  • - konsultation af en kosmetolog.

Instruktioner

Trin 1

Begynd ikke at udøve dine mavemuskler lige efter fødslen. Dette kan få rectus abdominis muskler til at sprede sig, og du vil tjene en kvalitetsdiastase eller muskelbrok. Det vil være muligt at slippe af med det i fremtiden kun ved operation. Indtil musklerne bliver stærkere, når de følger, er det nok at lave en let massage og bevæge sig mere. Dette er nok til at tone musklerne.

Trin 2

Udfør hængende benudtrækninger på baren. Overtal din mand til at lave en vandret bjælke i enhver døråbning. Træk knæene bøjet i et langsomt tempo. Prøv at hæve dem så højt som muligt. Gradvist vil du være i stand til at trække dine ben op til brystet. Derefter kan du komplicere øvelsen ved at rette de hævede ben ud. Den bedste effekt er at hæve lige ben, men når du kan udføre denne øvelse, vil dine mavemuskler allerede se godt ud. Når alt kommer til alt, når du løfter dine ben, træner du den svageste del af maven - den nedre presse. Denne øvelse giver dig desuden mulighed for at tage belastningen fra rygsøjlen. Det er ingen hemmelighed, at mange unge mødre oplever svære rygsmerter efter graviditet og fødsel.

Trin 3

Glem ikke at arbejde på dine rygmuskler, uanset hvor paradoksalt det måske lyder. En svag ryg gør det muligt for nedre ryg at bøje sig fremad, og maven begynder at bule automatisk. Læg på gulvet for at styrke dine lændes muskler. Stræk armene fremad. Stram hele din krop, og løft samtidig dine ben og arme uden at bøje albuer og knæ. Kroppen skal bøjes opad med spænding, som en bue. Ved det øverste punkt skal du dvæle et sekund og langsomt sænke din krop ned på måtten.

Trin 4

Med regelmæssigt arbejde vil mavemusklerne vende tilbage til det normale meget hurtigt. Faktisk er selve karakteren af ​​muskelvæv iboende evnen til at trække sig sammen. Læder er en helt anden sag. For at genoprette elasticiteten og fastheden i underlivet, bliver du nødt til at bruge en stor indsats. De bedste hjemmemedicin er massage og kropsindpakning. Gnub din hud hver dag om morgenen eller før sengetid med en stiv børste. Stræb efter stærk rødme. Det tilstrømmede blod vil gradvist genskabe epidermale cellers funktionalitet. Massage og indpakning kan gøres både i salonen og derhjemme. Det vigtigste er procedurernes regelmæssighed og grundighed.

Trin 5

Hvis din bukhud på trods af din bedste indsats stadig er løs og strakt, så prøv mesoterapi, når du er ammet. Mesoterapi har vist sig meget godt til at genoprette hudens elasticitet. En kompetent kosmetisk kirurg vælger en nærende cocktail, der passer til din krop, så vælg klinikken omhyggeligt til operationen.

Populær af emne.