Hvad Er Den Bedst Betalte Sport

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Den Bedst Betalte Sport
Hvad Er Den Bedst Betalte Sport
Video: Hvad Er Den Bedst Betalte Sport
Video: Ladybug og Chat Noir og deres børn. Eventyr om natten fra Marinette Miraculous 2023, Februar
Anonim

Evaluering af højt betalte satser i forskellige sportsgrene er meget subjektiv. Den højeste løn kan vurderes efter mange parametre. For eksempel i henhold til indkomstniveauet for den højest betalte atlet, i henhold til den samlede omsætning af midler i en bestemt sport eller i henhold til det gennemsnitlige niveau for spillernes løn.

Hvad er den bedst betalte sport
Hvad er den bedst betalte sport

Instruktioner

Trin 1

Den højest betalte sport kan betragtes som den, hvor mindst en af ​​atleterne modtager den højeste løn. Hvis vi definerer den højt betalte sport på denne måde, kan boksning i slutningen af ​​2013 betragtes som den mest rentable sport. Den 37-årige amerikanske Floyd Mayweather Jr., verdensmester i mellemvægt boksning, kunne tjene 105 millioner dollars i slutningen af ​​året.

Den næstbedst betalte atlet i verden er den portugisiske fodboldspiller i Real Madrid Cristiano Ronaldo. I løbet af det sidste år formåede han at tjene omkring $ 80 millioner.

Tredjepladsen på denne liste gik til basketballspilleren i NBA "Miami Heat" klubben LeBron James. Amerikanernes indkomst for det sidste år var $ 72,3 millioner.

Det skal forstås, at disse beløb ikke kun inkluderer lønninger, men også kvitteringer fra reklamekontrakter, ifølge hvilke atleter ofte modtager beløb, der overstiger deres direkte indtjening fra sport.

Den fjerde og femte plads besættes af endnu en repræsentant for en fodboldspiller og en basketballspiller. Disse er henholdsvis Barcelonas spiller Lionel Messi og Los Angeles Lakers-repræsentant Kobe Bryant. Den første formåede at tjene $ 64 millioner i løbet af det sidste år, og den anden - $ 61,5 millioner.

TOP-15 atleterne med den højeste indkomst inkluderer tre golfspillere på én gang. En af dem er Tiger Woods, der tjente 61,2 millioner dollars. Han var den bedst betalte atlet i verden i de foregående elleve år, fra 2001 til 2012, men mistede sin ledelse på grund af opsigelsen af ​​flere økonomisk lukrative kontrakter. De to andre golfspillere er Phil Mickelson og Arnold Palmer, der for nylig gik på pension.

Blandt de bedst betalte atleter i verden er der også repræsentanter for hockey, amerikansk fodbold, Formel 1 racing og baseball.

Trin 2

Hvis vi betragter den bedst betalte sport, den med den største pengestrøm til rådighed, er dette bestemt fodbold. I modsætning til andre sportsgrene, der er populære på bestemte kontinenter eller med bestemte befolkninger, er fodbold populær overalt. Det er umuligt at beregne den nøjagtige omsætning af midler i denne sport, men dens rækkefølge kan forestilles, hvis vi tager i betragtning, at indtægterne fra det internationale fodboldforbund FIFA fra at være vært for verdensmesterskabet i 2014 alene i Brasilien beløb sig til over $ 4,5 mia.

Trin 3

Hvis vi beregner gennemsnitslønnen for alle repræsentanter for en bestemt sport, er Formel 1-løb ude af konkurrence. Den gennemsnitlige løn for ryttere i 2013 var $ 5,5 millioner. Denne sport har dog kun 20 atleter.

Populær af emne.