Sådan Får Du Kilogram

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Kilogram
Sådan Får Du Kilogram

Video: Sådan Får Du Kilogram

Video: Sådan Får Du Kilogram
Video: Влад А4 и Директор против СИРЕНОГОЛОВОГО 2023, December
Anonim

Det er svært at møde en person, der er helt tilfreds med sin figur. De fleste er overvægtige, men for nylig har der været en stigning i antallet af mennesker, der drømmer om at få ekstra pund. Den vanskelige del af dette problem er, at du ikke bare kan begynde at spise mere. Vægtøgning skal komme fra gevinster i muskelmasse, ikke fedtceller.

Sådan får du kilo
Sådan får du kilo

Er det nødvendigt

  • - brøkmåltider
  • - mad med højt kalorieindhold
  • - protein diæt
  • - intens fysisk aktivitet.

Instruktioner

Trin 1

Se din læge for at udelukke sundhedsmæssige problemer. Ofte er overdreven tyndhed forårsaget af en funktionsfejl i det hormonelle system. Få din skjoldbruskkirtel og binyrerne kontrolleret af en endokrinolog.

Trin 2

Opdel dine regelmæssige måltider i hyppigere. Spis mindst seks gange om dagen. Fraktioneret ernæring giver din lever mulighed for at absorbere næringsstoffer mere effektivt.

Trin 3

Niveauet af insulin i blodet er af stor betydning for at få masse. For at det skal være tilstrækkeligt, den bedste kombination af proteiner med kulhydrater. Pasta med kød, boghvede grød med kylling, fisk med grøntsager er omtrentlige kombinationer, der hjælper dig med at tage på i vægt.

Trin 4

Forsøg ikke at øge kalorieindholdet i mad på bekostning af søde og stivelsesholdige fødevarer. Giv præference til fede kød og fisk, hårde oste. Vælg de mest tilfredsstillende grøntsager og frugter.

Trin 5

For at muskler skal vokse, skal de fodres. Kød skal være til stede i din kost hver dag. Oksekød indeholder meget aminosyrer og kreatin for at hjælpe med at opbygge muskler

Trin 6

Du skal altid have noget lige ved hånden for at dumme den pludselige sultfølelse. Din krop skal konstant være sikker på, at hårde tider aldrig kommer. Nyd snacks fra nødder og tørrede frugter - de indeholder meget kalorier og indeholder mange gavnlige mikronæringsstoffer.

Trin 7

Sørg for at træne i gymnastiksalen. Styrkebelastninger bidrager til øget muskelvækst. Undgå at køre træning, du har kun brug for dem til at varme op, inden du træner med vægte.

Trin 8

Træn ikke for længe og ofte. I dette tilfælde oversættes kvantitet ikke til kvalitet. Tværtimod holder overbelastede muskler op med at reagere på stress og vokser ikke. Det optimale regime for en nybegynder: tre gange om ugen i 40-60 minutter.

Trin 9

Efterlad øvelserne på specialiserede simulatorer til dem, der træner lettelsen inden konkurrencen. For at tænde væksthormon skal du have grundlæggende øvelser med vægtstang eller håndvægt. Gør squats, deadlifts, presser og lunges for at arbejde et stort antal muskler på samme tid.

Trin 10

Drik regelmæssigt og i små mængder under hele din træning. Dine muskler har brug for vand for at vokse normalt, fordi de er 80% vand.

Trin 11

Spis en is eller sukkerholdig milkshake efter din træning. Dette forhindrer din krop i at reparere sig selv ved at tage protein fra dine muskler.

Anbefalede: