Sådan Fjernes En ølmave

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En ølmave
Sådan Fjernes En ølmave

Video: Sådan Fjernes En ølmave

Video: Sådan udfører du korrekt et vristspark 2022, December
Anonim

I den kolde årstid var han næsten usynlig under tøjet. Men nu er sommeren kommet, det er tid til at gøre sig klar til stranden, og så syntes han i al sin grimhed. Sikke en skam! Det handler om ølmaven. Det ser ud til, at han ikke er så grim (indtil videre), selv i nogle øjeblikke er han sød, men det er på en eller anden måde ubehageligt og skamfuldt at dukke op på stranden med en sådan "makeweight". Og så opstår opgaven i al sin objektivitet - at fjerne maven. Og dette kan gøres på relativt kort tid. Der ville kun være et uimodståeligt ønske og i det mindste en lille viljestyrke. Et sæt effektive øvelser er, hvad du først og fremmest har brug for.

Sådan fjernes en ølmave
Sådan fjernes en ølmave

Instruktioner

Trin 1

Startpositionen er stående. Spred dine ben, bøj ​​dem lidt ved knæene. Stræk armene foran dig på skulderhøjde. Foretag en skarp drejning til siden med oversiden af ​​din krop, og lad dine ben og hofter være stille. Gå tilbage til startpositionen, og foretag den samme skarpe bevægelse i den anden retning. Gentag øvelsen 10-16 gange med fokus på det ekstreme drejepunkt (trækket til siden skal være så stærkt som muligt). Du kan komplicere øvelsen: Når du drejer, bøj ​​dit venstre knæ for et strejf til venstre og dit højre knæ for et strejf til højre.

Trin 2

Udgangsposition - liggende. Bøj dine ben og stræk armene over hovedet. Løft langsomt kroppen op, mens du sænker dine hænder til dine fødder. Kryd derefter armene over skuldrene, vend tilbage til startpositionen. Gentag øvelsen 10-16 gange.

Trin 3

Startpositionen for denne øvelse kan være hvad som helst. Vælg det mest passende og bekvemme for dig. Træk med magt alle mavemusklerne under indånding, hold vejret ved det øverste punkt i 3-5 sekunder, slapp af musklerne, mens du ånder ud. Denne øvelse skal udføres 4-6 gange om dagen, 10 vejrtrækninger / vejrtrækninger for hver tilgang. Dette er måske den mest effektive øvelse af hele komplekset, resultatet kan mærkes efter 2 uger. Hvis du også opgiver alkohol og salt og overholder en streng diæt, bliver resultatet simpelthen fantastisk.

Populær af emne.