Sommer-olympisk Sport: Eventing

Sommer-olympisk Sport: Eventing
Sommer-olympisk Sport: Eventing

Video: Sommer-olympisk Sport: Eventing

Video: Sommer-olympisk Sport: Eventing
Video: Equestrian - Eventing Cross Country - London 2012 Olympic Games 2023, Juni
Anonim

Triathlon er den sværeste olympiske hestesport. Det inkluderer dressurridning, feltprøver og overvinde forhindringer. Eventing er inkluderet i sommer-OL 2012 i London. Konkurrencen afholdes i Greenwich Park fra 28. til 31. juli og deltages af 75 atleter.

Sommer-olympisk sport: Eventing
Sommer-olympisk sport: Eventing

Equestrian Eventing blev først inkluderet i de olympiske lege i 1912. Kavaleriofficerer deltog i det. Disse konkurrencer viste, hvordan kampheste er klar til at deltage i fjendtligheder og militære parader, deres evner og fysiske kondition blev testet.

I øjeblikket finder begivenhedsbegivenheder normalt sted over flere dage. For det første demonstrerer deltagerne kunsten at ride på arenaen. Der udføres enkle øvelser, som evalueres på en 10-punkts skala. Derefter beregnes det samlede antal point for denne konkurrence, strafpoint for fejl og forsinket tid.

På den anden dag afholdes den sværeste del af hestetriathlon - feltforsøg. Under konkurrencen skal ryttere gennemføre en firbenet langrendskursus. Heste skal gå det første ben (A) med skiftende gangarter. I dette tilfælde skal rytteren beregne en sådan hastighed af hestens bevægelse for at opretholde sin styrke og på samme tid ikke overstige kontroltiden for at passere dette segment (der tildeles strafpoint for dette).

Deltagerne går derefter igennem stigningsafsnittet (B). Heste skal overvinde forhindringer uden at ramme dem. Afstanden på segmentet (C) skal dækkes på samme måde som på segmentet (A) - med en variabel gangart. Det næste ben (D) er et kryds. På en sektion på ca. otte kilometer er der fire ikke-ødelæggende forhindringer, de er installeret på stejle skråninger, omkring bøjninger, i vandet. For at overskride kontroltiden, falde og ikke adlyde hesten, er rytteren anklaget for strafpoint.

Den sidste del af triathlon er forhindringsspringkonkurrencen (sprangridning). De holdes på et specielt felt eller i en lukket arena afhængigt af vejrforholdene. Deltagerne skal passere alle forhindringer. Disse er let opbyggede strukturer op til 120 cm høje. Hvis hesten rører ved dem, når den springer over, ødelægges de. Samtidig tildeles der strafpoint for overskridelse af kontroltiden, ulydighed mod en hest, ødelæggelse af forhindringer, fald af hest eller rytter.

Når man sammenfatter resultaterne af konkurrencen, trækkes pointene for hver konkurrence fra det højeste antal point, der kan opnås i triathlon, og antallet af strafpoint tilføjes. Den atlet, der har det laveste antal strafpoint i alle konkurrencedage, bliver vinder i arrangementet.

Populær af emne.