Sådan Lærer Du At Lave Skøjteløb

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Lave Skøjteløb
Sådan Lærer Du At Lave Skøjteløb

Video: Sådan Lærer Du At Lave Skøjteløb

Video: LÆR AT LAVE FLIK-FLAK PÅ TRAMPOLINEN! 2022, December
Anonim

At lære at udføre tricks på kunstskøjter giver kun mening, hvis du står perfekt på isen og ved, hvordan du styrer din egen krop næsten fejlfri. Alle tricks, uanset kompleksitet, består af et sæt enkle elementer.

Sådan lærer du at lave skøjteløb
Sådan lærer du at lave skøjteløb

Instruktioner

Trin 1

Hvis du allerede har mestret teknikken til indledende glidning på skøjter, er det tid til at gå videre til mere komplekse elementer i skøjteløb, nemlig drejninger.

Trin 2

Læg din højre skulder og højre arm fremad (for at dreje mod venstre), vip kroppen let mod midten af ​​rullen for at "ligge på buen". Venstre ben er bøjet ved ankel- og knæleddet.

Trin 3

Skub ud med den udvendige kant af det venstre skøjteblad, flyt din højre fod i en bue og placer den på isen med den indvendige kant af skøjtebladet.

Trin 4

Med dit venstre ben skal du svinge for at trække det op, og med dit højre ben skal du skubbe med den indvendige kant af skøjten i drejeretningen, indtil benet er helt strakt ved knæleddet.

Trin 5

En fuld cyklus vil bestå af frastødningsbevægelser i højre og venstre ben. Jo højere hastighed og jo stejlere drejning, jo større er bøjningen af ​​benene og kroppens hældning for at modstå de stigende centrifugalkræfter. Det samme princip bruges til at dreje til højre.

Trin 6

Ud over simpel glidning og drejning skal du være i stand til at bremse korrekt for at sikre dig mod pludselige kollisioner. Der er en hockey måde at bremse vinkelret på to fødder eller på en fod. Denne bremsemetode skal udføres fra en lige glideposition på parallelle ben.

Trin 7

Start drejningen ved at bevæge dit hoved og din krop mod drejningen.

Trin 8

Drej begge skøjter hurtigt 90 ° vinkelret på din bevægelsesretning, mens kroppen ufrivilligt afviger i den modsatte retning af bevægelsen. Bøj dine knæ på samme tid.

Trin 9

Skift af den samlede kropsvægt i den modsatte retning af bevægelsen øger trykstyrken af ​​skøjternes vinger på isen og dermed bremsningshastigheden. Rettidig bøjning af knæene fører til en kraftig reduktion i hastigheden af ​​skøjterne fremad.

Populær af emne.