Sådan Lærer Du At Lave En Back Flip

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Lave En Back Flip
Sådan Lærer Du At Lave En Back Flip

Video: Sådan Lærer Du At Lave En Back Flip

Video: Sådan Lærer Du At Lave En Back Flip
Video: LÆRE AT LAVE BACKFLIP 2023, December
Anonim

Bagsiden er uden tvivl et meget effektivt trick. Det ser ud til, at kun professionelle gymnaster og akrobater kan gøre det, men der er faktisk ikke noget vanskeligt at gøre det. Selvfølgelig er du nødt til at øve for at lære dette trick, men du kan mestre denne salto temmelig hurtigt, desuden betragtes det som det nemmeste blandt alle typer saltomslag. Hvis du beslutter at lære dette spring, skal du følge instruktionerne nedenfor.

Sådan lærer du at lave en back flip
Sådan lærer du at lave en back flip

Instruktioner

Trin 1

Før hver træning skal du udføre øvelser for at forberede sig på hoveddelen af den. Øvelse 1:

Kom i en halv squat position. Hop op, ret hele kroppen, stræk armene op. Øvelse 2:

Hop og gruppér - prøv at bringe dine knæ til dine skuldre.

Trin 2

Stå med fødderne på gulvet. Løft dine arme over dit hoved.

Trin 3

Bøj dine knæ. Bøj dem ikke for meget, det vigtigste er at være i stand til at skubbe godt af i denne position. Bøjede ben vil være nok. Læg dine hænder ned, træk dem lidt tilbage, så du kan svinge mere behageligt. Hjælp dig altid med dine hænder, når du skubber.

Trin 4

Stå op på tæerne. Skub kraftigt gulvet af med dine fødder, lav et skarpt sving med dine hænder. Når du er skubbet af, skal du løfte hovedet og trække det tilbage.

Trin 5

Når du skubber af og svinger armene, skal du strække dig så højt ud som muligt. Men overdriv det ikke - du ender måske bare med et højdespring.

Trin 6

Når du er skubbet væk, skal du begynde at gruppere og lave et back twist. Når du udfører salto, skal du holde hovedet konstant i samme position - kastet tilbage. Tryk ikke din hage ned på knæene, på grund af dette vil din flyvehastighed falde, du vil ikke vride salto og du kan falde og komme til skade. Mens du udfører en pirouette, er det usandsynligt, at du bryder din hals, men det er meget muligt at falde på hovedet og få hjernerystelse.

Trin 7

I det øjeblik din krop er parallel med gulvet, skal du begynde at gruppere.

Trin 8

For at lande ordentligt skal du bøje knæene let. Land på tæerne. Hvis du ikke bøjer dine ben, får du næsten helt sikkert en knæskade eller endda knækker dit ben helt. Hvis du lander på tæerne, kan du skade dine fødder eller ankelleddene.

Trin 9

Og husk, det vigtigste er træning. Glem ikke, at du bruger måtter eller en trampolin første gang, du træner.

Anbefalede: