Sådan Pumpes Bunden Af ​​brystet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Bunden Af ​​brystet
Sådan Pumpes Bunden Af ​​brystet

Video: Sådan Pumpes Bunden Af ​​brystet

Video: Ny elmotor i BMW sedan 2022, November
Anonim

Professionelle bodybuildere er opmærksomme på udviklingen af ​​enhver, selv den mindste muskelgruppe. For eksempel er brystet opdelt i øvre, midterste og nedre muskelbundter. Så hvordan pumper du dit nedre bryst?

Sådan pumpes bunden af ​​brystet
Sådan pumpes bunden af ​​brystet

Er det nødvendigt

  • - skrå bænk;
  • - vægtstang
  • - håndvægte
  • - forsikringspartner.

Instruktioner

Trin 1

Start din træning i gymnastiksalen og lav en opvarmning i hele kroppen. Det er meget vigtigt ikke kun at varme kroppen op, men også separat de muskler, der vil blive stærkt påvirket. I dette tilfælde skal du pumpe det nedre bryst, så ælt alle brystmusklerne så længe som muligt. Bøj, vrid og stræk med begge arme så højt som muligt for at mærke trækket. Hele opvarmningen skal vare mindst 10 minutter.

Trin 2

Tag et par lette sæt. Dette er også en opvarmning inden hoveduddannelsen. Udfør 2 sæt med en vægtstang eller lette håndvægte, der påvirker alle brystmuskler på én gang. Dette kan være en bænkpres eller et stående håndvægtsæt.

Trin 3

Start den første øvelse for at opbygge dine nederste brystmuskler. Lig på en skråbænk, som normalt bruges til mavemuskler. Dit hoved skal være nede. Tag barbell i dine hænder, eller rettere beder nogen om at lægge det til dig. Sænk det til brystet, mens du inhalerer, og klem det op, mens du ånder ud. Prøv at holde dine hænder på skulderniveau og hold din balance. Bed belayer om at fjerne barbell og læg den på gulvet.

Trin 4

Tag et par minutter på at hvile og få vejret. Øg vægten på apparatet afhængigt af din aktuelle træning. Gør også et andet sæt. I alt skal mindst 4-5 tilgange foretages med en konstant stigning i belastningen. Hvil i 3-4 minutter efter denne øvelse.

Trin 5

Kør håndvægte på samme skrå abs bænk. Læg dig ned, tag håndvægte op og løft dem op. Når du inhalerer, skal du sprede armene, så albuerne er parallelle med gulvet. Når du ånder ud, skal du returnere dem til deres oprindelige position. Lav mindst 10 reps i 4 sæt. Hvil mellem hvert sæt. Håndvægtenes vægt behøver ikke at øges.

Trin 6

Stræk i slutningen af ​​din træning. Stræk brystet på samme måde, som du æltede det. Stræk armene i forskellige retninger, og hold dem i denne position i 50-60 sekunder.

Populær af emne.