Hvordan Man Laver Vægtstangspandekager

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Vægtstangspandekager
Hvordan Man Laver Vægtstangspandekager
Video: Hvordan Man Laver Vægtstangspandekager
Video: Hun er min! Hvem er køligere? Hvem vil Wendy vælge - Robbie eller Dipper?! 2023, Februar
Anonim

Hvis du beslutter dig for at gå i sport, opstår spørgsmålet straks: hvor skal man få udstyret, især barbell? Selvfølgelig kan du bare købe det i sportsbutikken. Men pandekager på en bar kan laves med dine egne hænder af skrotmaterialer. Vi tilbyder dig flere muligheder for at lave barbellpandekager.

Hvordan man laver vægtstangspandekager
Hvordan man laver vægtstangspandekager

Instruktioner

Trin 1

For at fremstille en vægtstang fra flasker skal du forberede 8 plastflasker, bred tape, et skovlhåndtag, 2 spande sand og en ledning (helst aluminium).

Trin 2

Forbered flasker af det volumen, du har brug for (de valgte flasker skal have samme volumen). Vask og tør dem.

Trin 3

Fyld flaskerne med sand, grus og små sten afhængigt af hvad du har. Hvis du vil, kan du tilføje vand til flaskerne for at gøre dem tungere. I dette tilfælde skal flaskerne lukkes meget forsigtigt, så sandet ikke tørrer ud.

Trin 4

Arranger flasker på 4 i form af en firkant og pakk dem langs den ydre kontur med bred tape over det maksimale areal. Beklager ikke klæbebåndet. Inde i de resulterende ledbånd viste et rundt hul sig, hvor du skal indsætte halsen - skovlens håndtag.

Trin 5

Ved hjælp af en ledning fastgøres de resulterende pandekager til skovlhåndtaget på begge sider. Strukturen skal være så stærk som muligt, dette vil sikre sikkerheden under træning. Den resulterende stang er praktisk, da den når som helst kan vægtes med nye elementer eller lyses ved blot at hælde noget af sandet ud.

Trin 6

For at lave en vægtstang af beton skal du forberede en pandekageform (en træbase er f.eks. Egnet fra en tønde) 2 stykker, en opløsning af cement og sand, dele fra armering, tråd, et firkantet bord med en side af 1 meter, 2 flaskehætter (eller noget cylindrisk form, der passer til diameteren, for eksempel en glasboble), hals.

Trin 7

Forbered en pandekagepande. Anbring det på tavlen. Anbring korken (boblen) godt i midten.

Trin 8

Forbered opløsningen, hæld den i formen. Forsegl med vibrationer. Lad det fryse.

Trin 9

Skær formen, fjern den fra pandekagen.

Trin 10

Forbered en anden pandekage på samme måde.

Trin 11

Indsæt stangen i pandekagerne gennem de specielle huller.

Populær af emne.