Sådan Lærer Du At Skate

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Skate
Sådan Lærer Du At Skate

Video: Sådan Lærer Du At Skate

Video: Sådan Lærer Du At Skate
Video: Sådan lærer du at skate del 10 2023, December
Anonim

Skøjteløb på ski giver nogle vanskeligheder for begyndere, da det er meget lettere at køre på et riflet spor. Denne teknik er dog let nok til at lære, hvis du øver den hele tiden.

Sådan lærer du at skøjte
Sådan lærer du at skøjte

Er det nødvendigt

  • - formen;
  • - pinde
  • - stå på ski;
  • - støvler.

Instruktioner

Trin 1

Vælg de rigtige ski, stænger og skøjtestøvler. Køb alt det udstyr, du har brug for, kun i specialbutikker. Vælg et par baseret på din oplevelse. Hvis du allerede har kørt i mere end en sæson, er ski, der rører håndfladen på din udstrakte hånd, passende for dig. Pindene må ikke overstige hageniveauet. Sørg også for, at støvlerne ikke svinger i forskellige retninger, når du klikker dem fast i bindingerne.

Trin 2

Lær at krydse dine ski. Efter at have erhvervet alt det nødvendige udstyr, er det tid til at øve. Fastgør dine støvler. Øv pindfri skøjteknikker. Så tag dit venstre ben til siden efter at have kørt et par meter. Flyt dit højre ben på samme måde, mens du glider. Hun skulle være lidt foran. Gør det igen. Mærk rytmen i bevægelsen. Fokuser ikke for meget på hastighed i starten.

Trin 3

Tag pinde i hånden. Nu er din opgave at køre et par hundrede meter mere ved at skøjte, men allerede skubbe af med pinde. Læn dig lidt frem og begynd at bevæge dig til siden med din venstre fod. På samme tid skal du skubbe jorden ned med din venstre pind. Skift derefter din vægt til højre ved at bevæge dig med din højre fod og skubbe med din højre pind. Dæk et par kilometer på denne måde for at få en fornemmelse for skøjteknikken.

Trin 4

Vær særlig opmærksom på tværs og generel fitness. Skøjteløb alene vil ikke være nok, hvis du også vil løbe mange kilometer på denne måde. Træn hver anden dag, kør 3-5 km. Prøv at øge afstanden i henhold til anbefalingerne fra mentoren og aktuelle opgaver. Gør også vægte, idet du træner musklerne i dine ben, arme og ryg.

Anbefalede: