Sådan Lærer Du At Skate Baglæns

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Skate Baglæns
Sådan Lærer Du At Skate Baglæns

Video: Sådan Lærer Du At Skate Baglæns

Video: Cc viser hvordan man laver baglæns salto 2022, November
Anonim

Grundlaget for al læring er forsøg og fejl. I skøjteløb tilføjes bump, forskydning og langt fra professionel salto til det. For at lære at køre baglæns skal du først og fremmest mestre den klassiske glidende teknik.

Sådan lærer du at skate baglæns
Sådan lærer du at skate baglæns

Er det nødvendigt

skøjteløb eller hockey

Instruktioner

Trin 1

Mestre det klassiske skøjteløb.

Sæt det ene ben lige, det andet - jogging - fix i en ekstern vinkel på 45 grader. Bøj knæene let, før kroppen lidt fremad. Efter skubbet overføres kropsvægten til det andet ben, som stod (og nu kørte) lige. Når bevægelseshastigheden falder, bliver foden, som du kører på, jogging osv.

Sådan lærer du at skate baglæns
Sådan lærer du at skate baglæns

Trin 2

Reverse ligner meget klassisk skøjteløb, men anderledes ved at du skal gøre det modsatte. Stå med ryggen til bevægelse. Vælg dit løbeben og bring det til startpositionen i en 45 graders vinkel. Skub din torso lidt fremad og bøj knæene. Skub ud og vedligehold balancen med 70% af vægten på støttebenet og 30% på det rene. Skift rækkefølgen af ​​dine ben.

Trin 3

Starten og selve turen skal ikke være skarp, men glat, som om den er buet. Det vil sige, at skubbet og alle efterfølgende bevægelser, der erstatter hinanden, ikke kun skal ligne teknikken til at væve "pigtails indefra", men også den afrundede kant af selve fletningen.

Populær af emne.